Κάλιαρι – Σαμπντόρια 2-0

Κάλιαρι – Σαμπντόρια 2-0

Η Κάλιαρι πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Σαμπντόρια για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Η Κάλιαρι πήρε την τρίτη της νίκη στη φετινή Serie A επικρατώντας στην «Sardegna Arena» με 2-0 της Σαμπντόρια για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι καθώς στο 6ο λεπτό είχαν δοκάρι με την κεφαλιά του Πέδρο. Στο 37ο λεπτό ο Τονέλι έκανε κακό γύρισμα και ο Οτζέλο ανέτρεψε τον Πέδρο με αποτέλεσμα να πάρει κόκκινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη σπουδαία ευκαιρία και έληξε χωρίς σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Κάλιαρι καθώς στο 47′ ο Τονέλι ανέτρεψε τον Πέδρο ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0. Στο 68′ ο Σιμεόνε έδωσε ωραία πάσα στον Νάντες ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 78′ ο Σοτίλ σκόραρε για την Κάλιαρι αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Τζάπα (90+1′ Πιζακάνε), Βαλούκιεβιτς, Γοδίν, Λυκογιάννης, Νάντες (90+1′ Καλιγκάρα), Μαρίν (46’ Σοτίλ), Πέδρο, Σιμεόνε (86’ Παβολέτι), Ρογκ, Ουνάς

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι, Γιοσίντα, Τονέλι, Οτζέλο, Καντρέβα (81’ Βέρε), Θόρσιμπι, Έκνταλ (77’ Αντριέν Σίλβα), Γιάνκτο (77’ Λερίς), Ραμίρες (43’ Ντάμσγκααρντ), Κουαλιαρέλα (77’ Λα Γκούμινα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ