Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1

Η Γιουβέντους έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο ντέρμπι με τη Λάτσιο και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 για τη Serie A.

Η Γιουβέντους διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το 95′ στο «Ολίμπικο» αλλά ισοφαρίστηκε από τη Λάτσιο και το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Serie A έληξε ισόπαλο με 1-1.

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά και στην πρώτη κλασική ευκαιρία η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ. Ο Κουαδράδο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο άπλωσε το πόδι του για να γράψει το 1-0. Με αυτό το γκολ ο Πορτογάλος έγραψε ιστορία καθώς ήταν το 27ο μέσα στο 2020 και έχει πετύχει τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο 43′ ο «CR7» έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στο δοκάρι της Λάτσιο και το ημίχρονο έληξε με το προβάδισμα των «μπιανκονέρι».

Στο δεύτερο ημίχρονο η «Γιούβε» προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμά της και η Λάτσιο δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ήρθε και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Καϊσέδο να νικά τον Σέζνι και να διαμορφώνει το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ατσέρμπι, Ράντου (54′ Χουντ), Φελίπε, Μάρουσιτς, Κατάλντι (78′ Ακπρό), Αλμπέρτο (78′ Περέιρα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φαρές (54′ Λατσάρι), Μουρίκι (54′ Καϊσέδο), Κορέα

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Φραμπίτα, Ραμπιό, Μπέντανκουρ, Κουλουσέβσκι (76′ ΜακΚένι), Μοράτα (88′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο (76′ Ντιμπάλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ