Γιουβέντους : Ο Πίρλο καλεί τον Λοκατέλι (pic)

Γιουβέντους : Ο Πίρλο καλεί τον Λοκατέλι (pic)

Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους θεωρεί τον Μανουέλ Λοκατέλι ως τον κατάλληλο παίκτη για τον άξονα.

Η Γιουβέντους δεν πραγματοποιεί και το καλύτερο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, καθώς έχει αρκετές γκέλες τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε Ευρώπη. Στο στρατόπεδο του ιταλικού συλλόγου, ωστόσο, δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον Αντρέα Πίρλο και του παραχωρούν μία πίστωση χρόνου, αφού η εμφάνιση της ομάδας είναι αρκετά καλή.

Από την μεριά του, ο Ιταλός τεχνικός έχει δώσει ήδη την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να προσθέσει στην «μηχανή» της ομάδας του Τορίνου. Σύμφωνα με το «Tuttosport», ο παλαίμαχος μέσος έχει ζητήσει με μεγάλη επιμονή την μετγραφή του Μανουέλ Λοκατέλι.

Ο 22χρονος μέσος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Σασουόλο. Συγκεκριμένα, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μίλαν, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Εκεί τον βρήκε η Σασουόλο και αυτή την στιγμή, μετράει πέντε γκολ και οκτώ ασίστ σε συνολικά 72 συμμετοχές. Τέλος, το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στα 40 εκατ. ευρώ, όμως η Γιούβε προσφέρει 25.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ