Η Ίντερ δεν επέτρεψε στον Κολάροφ να παίξει με την εθνική Σερβίας

Η Ίντερ δεν επέτρεψε στον Κολάροφ να παίξει με την εθνική Σερβίας

Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ μπορεί να βρισκόταν στην αποστολή της Σερβίας για το παιχνίδι με την Σκωτία, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε έπειτα από εντολή της Ίντερ.

Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ αποτελεί ένα από τα βασικά και πιο έμπειρα μέλη της εθνικής Σερβίας. Ο 35χρονος έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες της καριέρας του και το βιογραφικό του επιβεβαιώνει πως είναι παίκτης-βαρόμετρο για τους Σέρβους.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν για το γεγονός που ο άσος της Ίντερ βρίσκεται στον πάγκο, στον τελικό του Nations League κόντρα στην Σκωτία. Συγκεκριμένα, ο νικητής από αυτό το παιχνίδι, θα έπαιρνε την πρόκριση για τα τελικά του EURO, με τους Σκωτσέζους να παίρνουν τη νίκη στα πέναλτι.

Ο έμπειρος αμυντικός παρακολούθησε όλο το ματς από τον πάγκο, παρότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ήθελε να τον χρησιμοποιήσει. Σύμφωνα με την «MozzartSport», πίσω από αυτό, κρύβεται η Ίντερ.

Ο ιταλικός σύλλογος δεν άφησε την Σερβία να χρησιμοποιήσει τον Κολάροφ καθώς ο ίδιος, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα μικροτραυματισμού. Έτσι, οι «νερατζούρι» δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή και, μάλιστα, τον κάλεσαν πίσω μετά το ματς, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ