Φιορεντίνα – Μπενεβέντο 0-1

Φιορεντίνα – Μπενεβέντο 0-1

Ντεμπούτο με το αριστερό... για τον Πραντέλι στον πάγκο της Φιορεντίνα, καθώς οι «βιόλα» γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπενεβέντο, για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Ντεμπούτο με το αριστερό… για τον Πραντέλι στον πάγκο της Φιορεντίνα, καθώς οι «βιόλα» γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπενεβέντο, για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Το ματς

Χωρίς την κλασική φάση πέρασαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς και οι δύο ομάδες προσέχανε κυρίως τα μετόπισθεν, με τη Φιορεντίνα πάντως να έχει την μπάλα στα πόδια της στο μεγαλύτερο διάστημα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 14ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σοβαρά τους «βιόλα».

Ο Ριμπερί απάντησε δέκα λεπτά αργότερα, ωστόσο το διαγώνιο σουτ του κατέληξε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μοντιπό. Ο Γάλλος εξτρέμ τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και υποχρεώθηκε να βγει αναγκαστικά στο 43ο λεπτό, με τον Ρικάρντο Σαπονάρα να παίρνει τη θέση του.

Η Μπενεβέντο ήταν αυτή που απείλησε πρώτη και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο αυτή τη φορά η κατάληξη ήταν διαφορετική. Ο Ινσίνιε έβγαλε πάσα στον Ιμπόρτα και εκείνος τελείωσε υποδειγματικά, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, γράφοντας το 1-0!

Ο Πραντέλι προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του ματς, ανακατεύοντας την τράπουλα, ωστόσο οι «βιόλα» παίζανε χωρίς φαντασία, με αποτέλεσμα οι φάσεις να βγαίνουν με το σταγονόμετρο…

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την Μπενεβέντο να παίρνει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στην έδρα της Φιορεντίνα, στην επιστροφή του Πραντέλι στην ομάδα της Τοσκάνης…

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Ιγκόρ (56′ Λιρόλα), Μπιράγκι, Άμραμπατ (73′ Μπόρχα Βαλέρο), Καστροβίλι, Κουάμε (55′ Κουτρόνε), Ντάνκαν (56′ Πούλγκαρ), Ριμπερί (44′ Σαπονάρα), Βλάχοβιτς

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Λετίτσια (66′ Μάτζιο), Καλντιρόλα, Γκλικ, Μπάρμπα, Σιαταρέλα, Χετεμάι, Ιονίτα, Ιμπρότα (83′ Τέγιο), Σαού (46′ Ινσίνιε), Μοντσίνι (78′ Λαπαντούλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ