Νάπολι – Μίλαν 1-3 : Μέγας είσαι «Ίμπρα» και θαυμαστή η Μίλαν σου!

Νάπολι – Μίλαν 1-3 : Μέγας είσαι «Ίμπρα» και θαυμαστή η Μίλαν σου!

Για ακόμη μια φορά, επιβεβαίωσε πως είναι... εξωγήινος! Με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να σημειώνει τα δύο από τα τρία γκολ, η Μίλαν άλωσε (1-3) το Σαν Πάολο και οδηγεί την κούρσα στην εφετινή Serie A. 10ο τέρμα για τον «Ίμπρα» σε 6 ματς του ιταλικού πρωταθλήματος, με τον 39χρονο επιθετικό να κάνει μυθικά πράγματα.

Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία, με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να το επιβεβαιώνει συνεχώς! Η Μίλαν πέρασε θριαμβευτικά (1-3) από την έδρα της Νάπολι, με τον 39χρονο Σουηδό επιθετικό να σημειώνει δύο τέρματα και να οδηγεί τους «Ροσονέρι» στην κορυφή της εφετινής Serie A.

Ο Ζλάταν κάνει μυθικά πράγματα στα 39 του χρόνια, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Έχει ήδη φτάσει τα 10 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα, παίρνοντας από το… χεράκι τη Μίλαν.

Με το διπλό στο Σαν Πάολο, η ομάδα του Πιόλι έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία και μετά από 8 αγωνιστικές, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 20’, η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο Σαν Πάολο. Ο Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο Ίμπρα με κεφαλιά πίσω από το πέναλτι, νίκησε τον Μερέτ για το 0-1.

Στο 54ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου βγήκε στην κόντρα με τον Ρέμπιτς, που έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ζλάταν με εξ επαφής πλασέ έγραψε το 0-2 για τους Ροσονέρι.

Η Νάπολι αντέδρασε στο… σφυροκόπημα του Σουηδού και στο 67’ ο Ρουί έκανε το γύρισμα από αριστερά, η άμυνα της Μίλαν δεν έδιωξε και ο Μέρτενς έγραψε το 1-2.

Στο 90+5′ ο Χάουγκε έφυγε από αριστερά στην κόντρα, πάτησε περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ρουί, Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Ντι Λορέντσο, Μπακαγιόκο, Ρουίθ (90’ Ελμάς), Πολιτάνο (69’ Πετάνια), Λοσάνο (56’ Ζιελίνσκι), Ινσίνιε, Μέρτενς

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Ερναντές, Μπενασέρ, Κεσί, Κίερ, Σελεμέκερς (73’ Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου (87’ Κρούνιτς), Ρέμπιτς (73’ Χάουγκε), Ιμπραΐμοβιτς (79’ Κολόμπο)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ