Σασουόλο – Ίντερ 0-3 : Πάρτι για τους «νερατζούρι»

Σασουόλο – Ίντερ 0-3 : Πάρτι για τους «νερατζούρι»

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε... περίπατο (0-3) στο Mapei Stadium, πιάνοντας την Σασουόλο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι «νερατζούρι» έδωσαν την καλύτερη... απάντηση στους οπαδούς της ομάδας, που τους απείλησαν πριν το ματς.

Την καλύτερη απάντηση στους οπαδούς της Ίντερ, έδωσαν οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε! Οι «νερατζούρι» έκαναν περίπατο (0-3) στο Mapei Stadium, βάζοντας τέλος στην ξέφρενη και αήττητη πορεία της Σασουόλο στο πρωτάθλημα.

Με αυτό το τρίποντο, οι δυο ομάδες συγκατοικούν πλέον στην δεύτερη θέση της Serie A με 18 πόντους.

Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Λαουτάρο πρόλαβε την έξοδο του Κονσίλι, έκανε το γύρισμα από δεξιά στον Σάντσες που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-1.

Στο 11’ το πλασέ του Λαουτάρο πέρασε λίγο έξω αλλά στο 14’ μετά από γύρισμα του Βιδάλ, ο Κίρικετς πέτυχε αυτογκόλ για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν στο ματς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Στο 60΄Γκαλιαρντίνι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Ίντερ, καθώς με φοβερό σουτ, έγραψε το 0-3.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κίρικετς (42’ Μαλόν), Φεράρι, Τόλιαν (59’ Μίλντιρ), Ροζέριο, Ντζούριτσιτς (59’ Ομπιάνγκ), Λόπες (76’ Σκιαπακάσε), Λοκατέλι, Μπεράρντι, Μπογκά, Ραζπαντόρι (76’ Τραορέ)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (90+2′ Χακίμι), Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα (85’ Σένσι), Βιδάλ, Πέρισιτς (85’ Έρικσεν), Σάντσες (80’ Γιανγκ), Μαρτίνες (79’ Λουκάκου)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ