Μιχαΐλοβιτς : «Η ζωή είναι θαυμάσιο πράγμα, γεννήθηκα δύο φορές»

Μιχαΐλοβιτς : «Η ζωή είναι θαυμάσιο πράγμα, γεννήθηκα δύο φορές»

Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες μάχες που έδωσε για τη ζωή του και περιγράφει τα συναισθήματα του.

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μίλησε στο «Sky Sport», για τη νικηφόρα μάχη του κατά της λευχαιμίας: «Η ζωή είναι ένα θαυμάσιο πράγμα, ειδικά όταν έχεις περάσει ότι πέρασα εγώ, απολαμβάνεις πράγματα που πριν θεωρούσες δεδομένα.

Προσπαθώ να απολαύσω τη ζωή στο έπακρο, με όλα τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες της. Πριν έκανα το ίδιο, αλλά όχι έτσι. Γεννήθηκα δύο φορές, μία φορά στις 20 Φεβρουαρίου, άλλη στις 22 Οκτωβρίου. Έζησα τα πρώτα 50 χρόνια, Θα ζήσω άλλα 50» είπε ο Σέρβος προπονητής και συμπλήρωσε:

«Τα δάκρυά μου έρχονται από μέσα μου, είναι αληθινά. Ένας σκληρός άντρας που κλαίει, προκαλεί τρυφερότητα, έχω μάθει να μην κρατάω τίποτα μέσα, πρέπει να εκφράζω τα συναισθήματά μου. Όταν πρέπει να κλάψω, θα κλάψω, δεν θα ντραπώ.

Φοβόμουν αλλά ποτέ δεν έμεινα χωρίς ελπίδα, που συνέδεσα με τη βούληση να πολεμήσω για να ζήσω. Δεν μπορούσα να σκεφτώ να φύγω, η μητέρα μου δεν μπορούσε να κλαίει για τον γιο της, αυτός δεν είναι ο κύκλος της ζωής. Βέβαια εάν δεν υπήρχαν γιατροί και θεραπείες, το θάρρος δεν θα ήταν αρκετό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ