Σπέτσια – Λάτσιο 1-2

Σπέτσια – Λάτσιο 1-2

Με «σβηστές μηχανές» λόγω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες και πανηγύρισε το διπλό με 2-1 στην έδρα της Σπέτσια, για την 10η αγωνιστική της Serie A.

Η Λάτσιο δεν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές και επικράτησε της Σπέτσια με 1-2 για την 10η αγωνιστικής της Serie A. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες και πήρε ψυχολογία για το παιχνίδι της Τρίτης (08/12, στις 19:55), κόντα στην Μπριζ.

Η Λάτσιο προερχόταν από βαριά εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Ουντινέζε και έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού ότι θέλει να κλείσει την κακή παρένθεση με την Σπέτσια. Βέβαια, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τους γηπεδούχους, στο 3ο λεπτό, όταν ο Ναουέλ Εστέβεζ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Τελικά, η ομάδα της Ρώμης ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να εκμεταλλεύεται το κλέψιμο του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1, στο 15ο λεπτό. Μάλιστα, αυτό ήταν

Η Σπέτσια προσπάθησε να συνέλθει από το γκολ και έφτασε σε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, στο 25ο λεπτό, όταν ο Σιμόνε Μπαστόνι είδε την μπάλα να σταματάει στο ίδιο σημείο, που σταμάτησε και του Εστέβεζ. Έτσι το 1-1 παρέμεινε, μέχρι το 33ο λεπτό. Ο άνθρωπος που πρόσφερε το γκολ στον Ιμόμπιλε έγινε εκτελεστής. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ανέλαβε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα έξω από την περιοχή και με μία υποδειγματική εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πάλι να αντιδράσουν και έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το 0-2 έδινε καθαρό προβάδισμα στη Λάτσιο, η οποία μπήκε στο δεύτερο μέρος, έτοιμη να «τελειώσει» το ματς.

Από την άλλη, η Σπέτσια έδειξε ικανή να κάνει την ζημιά και τα έπαιξε όλα για όλα ώστε να πάρει κάτι από το ματς. Τελικά, στο 64ο λεπτό οι νεοφώτιστοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ενζόλα να νικάει τον Πέπε Ρέινα με εντυπωσιακό αριστερό σουτ και να μειώνει σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση όμως η Λάτσιο έφτασε δύο φορές στο γκολ, με το VAR να τα ακυρώνει και να δίνει δεύτερες ευκαιρίες στη Σπέτσια να ισοφαρίσει. Εν τέλει δεν άλλαξει τίποτα και το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους τρεις πόντους της νίκης.

Με αυτή την επικράτηση, οι «λατσιάλι» επέστρεψαν στις νίκες και ανέβηκαν στην 7η θέση του πίνακα με 17 βαθμούς. Με τους ίδιους πόντους είναι και οι Νάπολι, Ρόμα και Γιουβέντους αλλά με παιχνίδι λιγότερο ενώ η Σπέτσια παρέμεινε στους 10, στην 15η θέση.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Σαμπό, Τέρτσι, Σάλβα, Μπαζτόνι (46’ Μαρκίτσα), Ματζιόρε (65’ Ντεϊόλα), Ρίτσι, Εστέβες (90’ Πίκολι), Φαρίας (65’ Αγούδελο), Ενζολά (90’ Μαζτίνου), Γκιάσι

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου, Λατσάρι, Λέιβα (74’ Εσκαλάντε), Αλμπέρτο (59’ Άκπα Άκπρο), Μάρουσιτς, Περέιρα, Σάβιτς (74’ Παρόλο), Ιμόμπιλε(59’ Καϊσέδο)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ