Μπενεβέντο : Συμφώνησε με Μπακαρί Σανιά

Μπενεβέντο : Συμφώνησε με Μπακαρί Σανιά

Πολύ κοντά στη σπουδαιότερη -βάσει ονόματος- μετεγγραφή στην ιστορία της βρίσκεται η Μπενεβέντο, με το Sky Sports να αναφέρει πως η ουραγός του ιταλικού πρωταθλήματος ήρθε σε συμφωνία με τον Μπακαρί Σανιά.

Την σπουδαιότερη μετεγγραφή στην ιστορία της είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπενεβέντο. Το Sky Sports Italia και πιο συγκεκριμένα ο… ειδικός περί μετεγγραφών Τζιανλούκα ντι Μάρτσιο, αποκάλυψε πως η ουραγός του ιταλικού πρωταθλήματος έφθασε σε οριστική συμφωνία με τον Μπακαρί Σανιά, με τον οποίο βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε διαπραγματεύσεις. Ο 35χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι, είναι από τα πιο hot ονόματα παικτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά. Και μάλλον, όχι για πολύ…

https://twitter.com/DiMarzio/status/959503317910114305

Γεννημένος στο Σανς στις 14 Φεβρουαρίου του 1983, εντάχθηκε στα 14 του στις ακαδημίες της Οσέρ και έφθασε μέχρι την πρώτη ομάδα το 2004. Μετά από μια τριετία με τους άντρες, πωλήθηκε για 9.000.000 στην Άρσεναλ. Στους κανονιέρηδες πέρασε επτά ολόκληρα χρόνια, όντας μάλιστα βασικός δεξιός τους οπισθοφύλακας (285 συμμετοχές, 5 γκολ, 28 ασίστ). Το 2014 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ