Φιορεντίνα – Τζένοα 1-1

Φιορεντίνα – Τζένοα 1-1

Επικό φινάλε στο Φιορεντίνα - Τζένοα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 89’ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+8’!

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν αυτό που έγινε στο «Αρτέμιο Φράνκι» ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Τζένοα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 89’ με τον Πιάτσα και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+8’ με τον Μιλένκοβιτς!

Η Φιορεντίνα έσωσε τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό, με την Τζένοα να χάνει μέσα από τα χέρια της τη νίκη και να παραμένει μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Μετά από 10 αγωνιστικές στη Serie A, οι Βιόλα είναι στην 17η θέση με 9 πόντους και οι φιλοξενούμενοι στην 19η θέση με 6 πόντους.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 9’ απείλησαν με τον Ριμπερί, αλλά ο Μαρκέτι είπε «όχι» στον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Στο 32ο λεπτό ήταν σειρά της Τζένοα να απειλήσει. Ο Γκολντανίτζα έκανε το γύρισμα, αλλά ο Σομουρόντοβ που ήταν σε θέση βολής δεν βρήκε την μπάλα και η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο 52’ ο Καγιεχόν έκανε το γύρισμα στον Μποναβεντούρα, αυτός πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά αστόχησε. Στο 55’ ο Κάσερες έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ριμπερί, αλλά αυτός έκανε κακό τελείωμα.

Στο 68’ η Φιορεντίνα σκόραρε με τον Μποναβεντούρα, μετά την προσπάθεια του Ριμπερί, αλλά το γκολ των γηπεδούχων ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ολα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με το σκορ στο 0-0, ωστόσο, στο 89’ η Τζένοα κατάφερε να προηγηθεί με τον Πιάτσα. Ο Ντέστρο έκλεψε στο κέντρο, έκανε την κάθετη πάσα Πιάτσα και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 90+4′ η Τζένοα είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να κλειδώσει τη νίκη, αλλά ο Ντραγκόβσκι πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Ντέστρο. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς και τέσσερα λεπτά αργότερα η Φιορεντίνα ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.

Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Τζένοα, ο Μιλένκοβιτς με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μπιράγκι, Κάσερες, Μιλένκοβιτς, Πετσέγια, Πουλγκάρ (90+3’ Κουαμέ), Αμραμπάτ, Ριμπερί (79’ Εϊσερίκ), Καστροβίλι (41′ Μποναβεντούρα), Καγιεχόν (79’ Βαλέρο), Βλάχοβιτς (79’ Κουτρόνε)

ΤΖΕΝΟΑ: Μαρκέτι (65’ Παλεάρι), Σαπάτα (37’ Τζιλιόνε), Μαζιέλο, Μπάνι, Γκολντανίτζα, Ραντοβάνοβιτς (80’ Μπεχράμι), Πελεγκρίνι, Στουράρο, Λεραγκέρ, Σομουρόντοβ (65’ Πιάτσα), Σκαμάκα (80’ Ντέστρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ