Μπενεβέντο – Λάτσιο 1-1 : «Πέταξε» άλλους δυο βαθμούς η Λάτσιο

Μπενεβέντο – Λάτσιο 1-1 : «Πέταξε» άλλους δυο βαθμούς η Λάτσιο

Η Λάτσιο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Μπενεβέντο εκτός έδρας, έμεινε στο 1-1 και ταυτόχρονα μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Η Λάτσιο κατάφερε να μην κερδίσει ακόμη ένα ματς στη Serie A, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Μπενεβέντο εκτός έδρας και απώλεσε άλλη μια ευκαιρία να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα. Οι λατσιάλι είναι ήδη πολύ πίσω στη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος και παρά το γεγονός ότι άνοιξαν το σκορ με τον Ιμόμπιλε νωρίς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα.

Στο 6ο μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ ο Λαπαντούλα έβαλε την κοντινή προβολή αλλά ο Ρέινα έσωσε και στην επαναφορά ο Γκλικ σούταρε από το πέναλτι και ο Ισπανός είπε όχι εκ νέου.

Στο 22ο λεπτό η Λάτσιο άγγιξε το γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Κορέα ενώ στο 25’ οι «λατσιάλι» άλλαξαν πανέμορφα, ο Σάβιτς σέντραρε από δεξιά και ο Ιμόμπιλε με απίθανη προβολή από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 42’ η Λάτσιο έφυγε στην κόντρα, με τον Κορέα να κάνει λάθος πάσα αρχικά και τον Αλμπέρτο να αστοχεί με σουτ στη συνέχεια ενώ στο 45΄μετά από κόρνερ της Μπενεβέντο, η άμυνα της Λάτσιο δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Σκιαταρέλα με πανέμορφο σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-1.

Στο 60ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μάρουσιτς η μπάλα πέρασε λίγο πιο μπροστά από τον Σάβιτς και στο 72’ ο Φαλκέ έχασε μεγάλη ευκαιρία στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Στο 83ο λεπτό ο Περέιρα έβγαλε στον Σάβιτς κι εκείνος πρόλαβε την έξοδο του Μοντιπό αλλά αστόχησε για λίγο και στο 90′ ο Φαλκέ έφυγε στην κόντρα κι έδωσε στον Ιμπρότα, που γύρισε με τη μία κι έκανε το σουτ αλλά ο Ρέινα έσωσε με τα πόδια. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκιαταρέλα αποβλήθηκε.

Μπενεβέντο: Μοντιπό, Τούια (46’ Φούλον), Λετίτσια, Γκλικ, Μπάρμπα, Χετεμάι (81’ Νταμπό), Ιονίτσα, Σκιαταρέλα, Λαπαντούλα (71’ Φαλκέ), Καπράρι (81’ Ντι Σέριο), Ινσίνιε (61’ Ιμπρότα)

Λάτσιο: Ρέινα, Χουντ, Μάρουσιτς, Ράντου (80’ Καϊσέδο), Λουίζ Φελίπε (59’ Πάτρικ), Κορέα, Αλμπέρτο (80’ Περέιρα), Εσκαλάντε (80’ Κατάλντι), Λατσάρι, Σάβιτς, Ιμόμπιλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ