Γιουβέντους – Αταλάντα 1-1

Γιουβέντους – Αταλάντα 1-1

Ο Κριστιάνο έχασε πέναλτι και η Γιουβέντους βαθμούς, μένοντας στο 1-1 με την Αταλάντα στο Τορίνο.

Τα έκανε όλα σωστά, εκτός από την τελική προσπάθεια. Και ναι μεν παρέμεινε αήττητη στη φετινή Serie A, αλλά η ισοπαλία τη διατηρεί στο -3 από τη Μίλαν, η οποία έχει και ματς λιγότερο. Ο λόγος για τη Γιουβέντοιυς, η οποία απέναντι στην Αταλάντα είχε πολλές ευκαιρίες, είχε χαμένο πέναλτι, χαμένο γκολ σε κενή εστία, αλλά έμεινε στο 1-1.

Η ευκαιρία του Μοράτα μόλις στο 12′ όταν σε κενό τέρμα έκανε τακουνάκι που δεν του βγήκε ήταν η προειδοποίηση της Γιουβέντους για το γκολ που ήρθε στο 29′. Ο Μπεντανκούρ έκανε την πάσα στον Κιέζα, με τον τελευταίο να σουτάρει για το 1-0.

Η Αταλάντα έγινε καλύτερη με την είσοδο του Γκόμες, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε το γκολ για τον Φρόιλερ στο 57′. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Κιέζα κέρδισε το πέναλτι (μετά από υπόδειξη του VAR), αλλά ο Γκολίνι νίκησε τον Κριστιάνο, ενώ ένα λεπτό μετά σταμάτησε τον Μοράτα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Γιουβέντους να χάνει σημαντικούς βαθμούς μέσα στην έδρα της.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αρτούρ (37′ Ραμπιό), Μπεντανκούρ, Κιέζα (75’ Σάντρο), ΜακΚένι, Ρονάλντο, Μοράτα (84’ Ντιμπάλα)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Ρομέρο, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Γκόζενς, Φρόιλερ, Ντε Ρόουν, Μαλινόβσκι (72’ Μίραντσουκ), Πεσίνα (53’ Πάπου Γκόμες), Σαπάτα (72’ Μουριέλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ