Αταλάντα – Ρόμα 4-1 : Θρίαμβος με ανατροπή για την Αταλάντα!

Αταλάντα – Ρόμα 4-1 : Θρίαμβος με ανατροπή για την Αταλάντα!

Μεγάλο και σημαντικό τρίποντο για τους Μπεργκαμάσκι, που διέλυσαν τη Ρόμα! Η ομάδα του Γκασπερίνι έκοψε τη... φόρα των Ρωμαίων, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 στο «Gewiss Stadium».

Αταλάντα τεσσάρων… αστέρων! Οι Μπεργκαμάσκι, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, συνέτριψαν (4-1) τη Ρόμα, ανεβαίνοντας στο βαθμολογικό πίνακα της Serie A.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν καταπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Ρωμαίους και έφτασε με θρίαμβο, στην ανατροπή του σκορ.

Με αυτό το τρίποντο, η Αταλάντα ανέβηκε στην 7η θέση της κατάταξης με 21 πόντους, στο -3 από την 4η Ρόμα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ με το… καλησπέρα. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Μιχιταριάν… σέρβιρε ωραία στον Τζέκο, που έγραψε από κοντά το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε η… περσινή Αταλάντα, παρασέρνοντας τη Ρόμα.

Στο 59΄ οι «μπαργκαμάσκι» έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ίλισιτς να περνά για τον Ζαπάτα που με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Στο 71′ η Αταλάντα πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Ίλισιτς να βγάζει σέντρα και τον Γκόσενς με κεφαλιά να κάνει το 2-1.

Ενα λεπτό αργότερα, η ομάδα του Γκασπερίνι απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας. Ο Μουριέλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των «τζαλορόσι» βγαίνοντας σε τετ-α-τετ με τον Μιράντε και με καταπληκτική προσποίηση και πλασέ, έκανε το 3-1.

Ο Ίλισιτς ήταν σε καταπληκτική βραδιά και στο 85′ οι «μπεργκαμάσκι» πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα με τον Σλοβένο να κάνει ωραία ενέργεια στους Ιμπάνιεθ και Σμόλινγκ και υπέροχο σουτ για το 4-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τόλοϊ, Ρομέρο (45′ Παλομίνο), Τζιμσίτι, Χατεμπόερ, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς (89′ Μοχίκα), Πεσίνα (45′ Ίλισιτς), Μαλινόφσκι (81′ Μίραντσουκ), Ζαπάτα (72′ Μουριέλ)

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Κάρσντοπ, Βερετού (81′ Κάρλεθ Πέρεθ), Πελεγκρίνι (81′ Βιγιάρ), Σπινατσόλα (66′ Μπρούνο Πέρεθ), Πέδρο (74′ Κριστάντε), Μιχιταριάν, Τζέκο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ