Βερόνα – Ίντερ 1-2: Κορυφή και… περιμένει

Βερόνα – Ίντερ 1-2: Κορυφή και… περιμένει

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε μεν, πλην όμως έφυγε νικήτρια με 2-1 από τη Βερόνα και είναι στο συν 2 από τη Μίλαν, που φιλοξενεί τη Λάτσιο.

Όλη η Ιταλία περιμένει σήμερα το ντέρμπι της Μίλαν με τη Λάτσιο. Αλλά μέχρι τότε; Η Ίντερ απολαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε νικηφόρα με 2-1 από τη Βερόνα και έφτασε τους 33 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Μίλαν που παίζει σε λίγη ώρα κόντρα στη Λάτσιο, συνεχίζοντας να ονειρεύεται τον τίτλο.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, η Ίντερ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 52′. Η Βερόνα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 63′ με γκολ του Ίλιτς, όμως η φετινή Ίντερ είναι πολύ σκληρή για να λυγίσει.

Στο 69′ ο Σκρίνιαρ ήρθε για να τη βάλει και πάλι μπροστά με 2-1, με τους Μιλανέζους να κρατάνε το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε και να ανεβαίνουν στην κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Μίλαν.

Βερόνα: Σιλβέστρι, Μανιάνι Φαραόνι, Ντιμάρκο, Τσεκερίνι, Βελόσο, Νταβίντοβιτς (32’ Λοβάτο, 59’ Γκίντερ), Κόλεϊ (53’ Ρουέγκ), Ταμέζε, Σαλσίδο (46’ Ίλιτς), Τζακάνι (53’ Λάζοβιτς)

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Χακίμι, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μπαζτόνι, Γιανγκ, Πέρισιτς (70’ Βιδάλ), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (87’ Γκαλιαρντίνι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ