Η «Σαμπ» ανέβηκε στην 10η θέση με 23 βαθμούς και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Ο προπονητής της ομάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι έζησε πολύ έντονα την αναμέτρηση, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις του μετά και το τελευταίο σφύριγμα.
Ο 69χρονος τεχνικός δέχτηκε ερώτηση για το πέναλτι του Καντρέβα, για το τι σκέφτηκε όταν τον είδε να εκτελεί με στυλ Πανένκα. «Είπα πως αυτοί θέλουν να με… σκοτώσουν. Πήγα στον γιατρό της ομάδας και του ζήτησα να κάνω ένα τσεκ-απ», δήλωσε ο Ρανιέρι, με τον Καντρέβα ευτυχώς για τον ίδιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόντε: «Για να αλλάξω την Ίντερ έπρεπε να σπάσω αρχ@@@α»
Ο Αντόνιο Κόντε φλερτάρει με το πρωτάθλημα στην Ίντερ και παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε και στον τρόπο που είχε για να αλλάξει τη νοοτροπία στην ομάδα.
Η Βερόνα «ψαλίδισε» τις ελπίδες της Γιουβέντους (1-1)
Το γκολ του Κριστιάνο δεν έφτασε για τη Γιουβέντους η οποία δέχθηκε την ισοφάριση από τη Βερόνα με το 1-1 να την αφήνει στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ.
LIVE: Βερόνα - Γιουβέντους. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βερόνα - Γιουβέντους για την 24η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από Novasports 1.