«La Repubblica»: Αυτή είναι η διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ-Μπολόνια για Σβιντέρσκι

«La Repubblica»: Αυτή είναι η διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ-Μπολόνια για Σβιντέρσκι

Η ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού.

Το διαπραγματευτικό «πινγκ-πονγκ» μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπολόνια για τον Κάρολ Σβιντέρσκι αποκάλυψε η «La Repubblica». Η ιταλική εφημερίδα καταγράφει σε αναλυτικό ρεπορτάζ πως εξελίσσεται η υπόθεση και σε ποιο σημείο βρίσκεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Πολωνό επιθετικό. Αντιπρότεινε δανεισμό με ενοίκιο 2 εκατομμυρίων ευρώ και υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον Ιούνιο με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπολόνια έχει καταθέσει αντιπρόταση με 5 εκατομμύρια ευρώ, μπόνους επίτευξης στόχων και ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά η καταβολή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και όχι άμεσα.

Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι η Μπολόνια σχεδιάζει να τοποθετήσει buy out 10 εκατομμυρίων ευρώ στον Σβιντέρσκι, εκτιμώντας πως θα αποκτήσει υπεραξία. Το ρεπορτάζ καταλήγει ότι «οι δύο ομάδες έχουν σημαντική διαφορά, αλλά αυτή δεν είναι αγεφύρωτη».

Είναι προφανές πως το… πόκερ μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπολόνια δεν έχει ολοκληρωθεί. Το πιθανότερο είναι πως ο Πολωνός επιθετικός θα παίξει στη Serie A, αφού η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καίγεται για χρήματα. Αλλά, η ιταλική ομάδα το ξέρει και παίζει το δικό της παιχνίδι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ