Οδυνηρή ήττα για τη Νάπολι (3-1), βαθμολογική… ανάσα για τη Τζένοα (1-0)

Οδυνηρή ήττα για τη Νάπολι (3-1), βαθμολογική… ανάσα για τη Τζένοα (1-0)

Η Νάπολι ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Βερόνα για τη 19η αγωνιστική της Serie A και έχασε την ευκαιρία να «πατήσει» τετράδα και να προσπεράσει Αταλάντα και Γιουβέντους, μένοντας στους 34 βαθμούς. Επέστρεψε στις νίκες η Τζένοα, 1-0 την Κάλιαρι.

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, η Νάπολι γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Βερόνα με 3-1, , ενώ η Τζένοα πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Κάλιαρι και έφτασε τους 18 βαθμούς.

Βερόνα – Νάπολι 3-1

Λίγες μέρες μετά την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, η ομάδα του Γκατούζο, παρότι προηγήθηκε από το πρώτο λεπτό, στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε, κι έτσι παρέμεινε στην 6η θέση με 34 βαθμούς.

Οι «παρτενοπέι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Λοθάνο, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 34′ με τον Ντιμάρκο. Μάλιστα, στο 38′ η Βερόνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή αλλά ο Μέρετ απέκρουσε σωτήρια την προβολή του Λάζοβιτς από τη μικρή περιοχή.

Η ομάδα του Γκατούζο είχε την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά επαναπαύτηκε και στη συνέχεια το πλήρωσε. Η Βερόνα ανέβασε την απόδοσή της και έκανε τη ζημιά, παίρνοντας το προβάδισμα, με τον Μπαρακ στο 62′ να κάνει το 2-1, ενώ ο Ζακάγκνι σημείωσε το 3-1 στο 79′. Η Νάπολι πίεσε για να πετύχει την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι υπέστη την 6η φετινή της ήττα στη Serie A.

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Φαραόνι, Γκίντερ (76’ Λοβάτο), Νταβίντοβιτς, Ντιμάρκο (56’ Μανιάνι), Ταμέζε, Τζακάνι (83’ Μπέσα), Μπαράκ, Λάζοβιτς, Ίλιτς, Κάλινιτς (56’ Ντι Κάρμινε)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μακσίμοβιτς, Χισάι, Κουλιμπαλί, Ντο Λορέντζο, Ντέμε (65’ Πολιτάνο), Ζιελίνσκι (83’ Ελμάς), Μπακαγιόκο (83’ Λομπότκα), Ινσίνιε (60’ Μέρτενς), Πετάνια (65’ Οσιμέν), Λοσάνο

Τζένοα – Κάλιαρι 1-0

Η Τζένοα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 την Κάλιαρι και έπιασε τις Ουντινέζε και Σπέτσια στους 18 βαθμούς. Ο Ντέστρο πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 10′.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Πέδρο (28′), Ζάππα (32′), Ναϊγκολάν (36′) και Σιμεόνε (41′) αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στη σημαντικότερη ευκαιρία στο 84′, ο Κράνο απέκρουσε το σουτ του Ζαππακόστα.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μαζιέλο, Κρισίτο, Τζαπακόστα, Τσιμπόρα (56’ Ονγκουενέ), Στρόουτμαν (63’ Μπεχράμι), Μπαντέλι, Ραντοβάνοβιτς, Ζάιτς (77’ μελεγκόνι), Ντέστρο (62’ Πάντεβ), Σομουντόροβ (77’ Πιάτσα)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Γοδίν, Τσεπιτέλι, Λυκογιάννης, Τζάπα, Ναϊνγκολάν (85’ Περέιρα), Πέδρο, Μαρίν, Ντάνκαν (70’ Σοτίλ), Νάντες, Σιμεόνε (70’ Τσέρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ