Ρόμα και Ίντερ συζητούν ανταλλαγή Τζέκο με Σάντσες

Ρόμα και Ίντερ συζητούν ανταλλαγή Τζέκο με Σάντσες

Ίντερ και Ρόμα βρίσκονται σε συμφωνία για ανταλλαγή των Έντιν Τζέκο και Αλέξις Σάντσες, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ρόμα και Ίντερ φαίνεται να βρίσκονται σε συζητήσεις για πιθανή ανταλλαγή των Εντίν Τζέκο – Αλέξις Σάντσες.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, βρίσκεται στο Μιλάνο και σύμφωνα με σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του «Sky Sport Italia», Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν έχει υπάρξει συμφωνία, ούτε οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, ωστόσο εξετάζεται μια πιθανή ανταλλαγή των δύο παικτών.

Ο Τζέκο αποτελεί ξένο σώμα εδώ και αρκετό καιρό από τη Ρόμα και έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Φονσέκα. Ο Βόσνιος επιθετικός θέλει άμεσα να αποχωρήσει και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ομάδας.

Οι «νερατζούρι» συγκαταλέγονται στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Από την άλλη, ο Αλέξις Σάντσες έχει συμβόλαιο στην Ίντερ μέχρι το 2023 και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Ουντινέζε και Ρίβερ Πλέιτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κόλπο για την απόκτηση του Τζέκο έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ