Σπαλ – Μίλαν 0-4

Σπαλ – Μίλαν 0-4

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Μίλαν η οποία έφτασε τις 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς και κυνηγάει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη!

Η Μίλαν σκόρπισε στους… 4 ανέμους την Σπαλ, φτάνοντας στην τέταρτη νίκη της στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα. Όσες είχε στις προηγούμενες 15 αγωνιστικές της Seria A! Με σκόρερ τους Κουτρόνε (δις), Μπίλια, Μπορίνι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην φανερά πιο αδύναμη Σπαλ η οποία παλεύει για τη σωτηρία της. Ο Γκατούζο την έκανε ομάδα και τα πειστήρια τα βλέπει κανείς στο γρασίδι…

Πιο αναλυτικά, ο Πάτρικ Κουτρόνε άνοιξε το σκορ μόλις σε 1 λεπτό και 41 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα του ματς με κοντινό πλασέ! Το πιο γρήγορο γκολ στην Ιστορία της ομάδας, μετά τις 6 Οκτωβρίου του 2013! Στο 65′ διπλασίασε τα τέρματα των Μιλανέζων, πετυχαίνοντας 2 γκολ στον ίδιο αγώνα για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Seria A!

Ακολούθησαν τα τέρματα των Μπίλια (73’) με σουτ έξω από όρια της περιοχής και Μπορίνι (90’) για να ολοκληρωθεί το εμφατικό 4-0, το οποίο απέδειξε πως οι ροσονέρι έχουν επιστρέψει για τα καλά (μετά την εσωτερική κρίση της απομάκρυνσης του Βιντσένζο Μοντέλα)! Με την εν λόγω νίκη έμειναν αήττητοι για 6ο σερί παιχνίδι στο ιταλικό πρωτάθλημα (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) και έπιασαν την Σαμπντόρια στην 6η θέση «φλερτάροντας» εκείνες που οδηγούν στην Ευρώπη!

https://www.youtube.com/watch?v=35UIxW3Uf_Y

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ