Ρόμα – Μπενεβέντο 5-2

Ρόμα – Μπενεβέντο 5-2

Η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της Μπενεβέντο πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 5-2 και βρέθηκε ξανά στις θέσεις της πρώτης τετράδας που οδηγεί στο Champions League.

Μετά την ήττα της Λάτσιο από τη Νάπολι η Ρόμα είχε την ευκαιρία να «πατήσει» ξανά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Οι Ρωμαίοι αν και τα βρήκαν «σκούρα» κόντρα στη μαχητική Μπενεβέντο, επικράτησαν με 5-2 και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση και στο -1 από την τρίτη Ίντερ.

Τα πράγματα, βέβαια, δεν ξεκίνησαν και τόσο καλά για τους πρωτευουσιάνους, καθώς στο 7΄ο Γκιγιέρμε «χόρεψε» όλη την άμυνα τους και άνοιξε το σκορ για την Μπενεβέντο. Η Ρόμα είχε απάντηση και στο 26′ ισοφάρισε με όμορφη κεφαλιά του Φάτσιο από σέντρα του Κολάροφ, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Τσενγκίζ Ουντέρ. Ο ταλαντούχος Τούρκος μεσοεπιθετικός αρχικά έδωσε την ασίστ στον Έντιν Τζέκο για το 2-1 στο 59′ και μετέπειτα σκόραρε δις. Πρώτα στο 62′ μετά από πάσα του Περότι κι έπειτα στο 75ο λεπτό με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 ένα λεπτό αργότερα με κοντινό πλασέ του Μπρινιόλα, με τον Ντεφρέλ να ανοίγει «λογαριασμό» με τη φανέλα της Ρόμα με πέναλτι στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Με την εντός έδρας νίκη της αυτή, η Ρόμα έφτασε τους 47 βαθμούς έπειτα από 24 αγωνιστικές και μπήκε στην πρώτη τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος, προσπερνώντας τη συμπολίτισσα Λάτσιο. Η Μπενεβέντο από την άλλη έμεινε στους 7 βαθμούς και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τον Μάιο αν δεν πετύχει κάποιο θαύμα θα επιστρέψει στη δεύτερη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ