Ο Ιμπραΐμοβιτς προτιμά Ρονάλντο από Κριστιάνο και Μέσι!

Ο Ιμπραΐμοβιτς προτιμά Ρονάλντο από Κριστιάνο και Μέσι!

Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν έκρινε κορυφαίο ποδοσφαιριστή το «φαινόμενο».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Discovery, χαρακτήρισε το Βραζιλιάνο Ρονάλντο, ως τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία. «Ο Ρονάλντο, το «φαινόμενο», είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Για μένα  ο Ρονάλντο είναι το ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που κινήθηκε. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, χωρίς αμφιβολία», είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Ο ΛεΜπρόν είναι φανταστικός σε αυτό που κάνει. Αλλά δεν μου αρέσει όταν άνθρωποι με κάποια θέση, κάνουν πολιτική ταυτόχρονα. Θέλω να πω, κάνε σε ό,τι είσαι καλός. Παραμείνετε με αυτό που κάνετε. Παίζω ποδόσφαιρο γιατί είμαι ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει η πολιτική. Αν ήθελα να ήμουν πολιτικός, θα έμπαινα στην πολιτική. Είναι το πρώτο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι όταν γίνουν διάσημοι και φτάνουν σε μια συγκεκριμένη θέση» πρόσθεσε, ενώ για το σύγχρονο ποδόσφαιρο τόνισε:

«Σήμερα οι νεαροί παίκτες παίζουν πέντε λεπτά και θεωρούνται υπέροχοι από τους ανθρώπους. Είμαι ευτυχής που προέρχομαι από την παλιά σχολή. Τα socal media έχουν αλλάξει τα πάντα, σήμερα χάρη σε αυτά, οι παίκτες θεωρούνται πρωταθλητές παρά το ότι έχουν κάνει λίγα. Πριν δεν ήταν έτσι. Πριν, έπρεπε να πετύχεις σπουδαία πράγματα και, για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να θεωρηθείς σπουδαίος παίκτης. Μου αρέσει περισσότερο η παλιά σχολή.

Εκείνη την εποχή, αν σε θεωρούσαν υπέροχο παίκτη, πραγματικά ήσουν και έπρεπε να παίξεις καλά και να το επιδεικνύεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο. Δεν έχω χάσει ποτέ το πάθος γι αυτό που κάνω. Η μπάλα είναι ο καλύτερος φίλος μου και θέλω να είμαι με τον καλύτερο μου φίλο όλη μου τη ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ