Σαμπντόρια – Αταλάντα 0-2 : Κουνάει… σεντόνι η Αταλάντα

Σαμπντόρια – Αταλάντα 0-2 : Κουνάει… σεντόνι η Αταλάντα

Η ομάδα του Γκασπερίνι πέρασε (0-2) από τη Γένοβα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διπλό… Champions League για την Αταλάντα στο Λουίτζι Φεράρις!

Η ομάδα του Γκασπερίνι επικράτησε με 2-0 της Σαμπντόρια στη Γένοβα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Οι Μπεργκαμάσκι ήταν σοβαροί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ματς και με το τρίποντο στη Γένοβα, βρίσκονται και πάλι στις θέσεις που οδηγούν στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου, στην πρώτη αξιόλογη φάση της, η Αταλάντα έφτασε στο γκολ. Ο Μουριέλ πάσαρε στον Μαλινόφσκι και εκείνος νίκησε τον Αουντέρο, με υπέροχο πλασέ, για το 0-1.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη, η Σαμπντόρια μπήκε δυνατά και στο 49′ ο Ντάμσγκααρντ εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, η Αταλάντα «κλείδωσε» τη νίκη, όταν ο Γκοσένς βρήκε χώρο και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Γιοσίντα, Φεράρι, Αουτζέλο, Ντάμσγκααρντ (67′ Καντρέβα), Θόρσμπι, Έκνταλ, Γιάνκτο (67′ Ραμίρεζ), Βέρε (61′ Βέρε), Λα Γκουμίνα (61′ Κουαλιαρέλα)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Ρομέρο, Παλομίνο, Μάελε, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκοσένς, Μαλινόφσκι (83′ Μίραντσουκ), Πάσαλιτς (59′ Γκρίτι), Μουριέλ (59′ Ίλισιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ