Συνεχίζεται η κόντρα Ιμπραΐμοβιτς-Λεμπρόν με αφορμή την πολιτική

Συνεχίζεται η κόντρα Ιμπραΐμοβιτς-Λεμπρόν με αφορμή την πολιτική

Η κόντρα μεταξύ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Λεμπρον Τζέιμς συνεχίζεται, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να απαντάει ξανά στον «Βασιλιά» του NBA για τις τοποθετήσεις του σχετικά με την πολιτική.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απάντησε ξανά στον Λεμπρον Τζέιμς, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα τους, η οποία σχετίζεται με τις τοποθετήσεις του δεύτερου για την πολιτική.

Ο Σουηδός επιθετικός άνοιξε δημόσιο διάλογο με τον σταρ του NBA πριν από λίγες ημέρες, λέγοντας του πως δεν πρέπει να μιλάει για θέματα που αφορούν την πολιτική. Φυσικά, ο 36χρονος μπασκετμπολίστας του απάντησε ότι δεν πρόκειται να μην παλεύει για τα δικαιώματα της κοινωνίας.

Η κόντρα τους έχει και συνέχεια, καθώς ο 39χρονος άσος μίλησε ξανά για τον ΛεΜπρόν λέγοντας του πως η πολιτική δεν είναι για εκείνον. «Οι αθλητές ενώνουν τον κόσμο. H πολιτική χωρίζει. Ο ρόλος μας είναι να ενώσουμε τον κόσμο κάνοντας ό,τι κάνουμε καλύτερα. Οι αθλητές πρέπει να είναι αθλητές και η πολιτική πρέπει να αφεθεί στους πολιτικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ