Εξοργισμένος ο Ντε Λαουρέντις με τον Γκατούζο για τη χρησιμοποίηση του Μανωλά

Εξοργισμένος ο Ντε Λαουρέντις με τον Γκατούζο για τη χρησιμοποίηση του Μανωλά

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, εξοργίστηκε με τον Τζενάρο Γκατούζο για τη χρησιμοποίηση του Κώστα Μανωλά κόντρα στη Σασουόλο.

Η χρησιμοποίηση του Κώστα Μανωλά από τον Τζενάρο Γκατούζο στον αγώνα με τη Σασουόλο προκάλεσε την οργή του Ντε Λαουρέντις.

Ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε την επιστροφή του στην αποστολή των «παρτενοπέι» μετά τον τραυματισμό του και πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Σασουόλο. Ωστόσο, έμελλε να είναι μοιραίος για τους Ναπολιτάνους, καθώς παραχώρησε πέναλτι στους αντιπάλους στο 90’+4′, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπούτο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ήταν εκνευρισμένος μετά τη λήξη της εν λόγω αναμέτρησης με τον τεχνικό της ομάδας διότι πέρασε στο ματς ως αλλαγή τον 29χρονο άσο στο 85′, αλλά και τον Μπακαγιόκο, ο οποίος είχε συμμετοχή στη φάση του πέναλτι, καθώς δεν απομάκρυνε την μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γκατούζο πρόκειται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας, ενώ και το μέλλον του Μανωλά κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι, παρόλο που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ