Σάντσες : «Νιώθω σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί»

Σάντσες : «Νιώθω σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί»

Ο Αλέξις Σάντσες μίλησε για την εξαιρετική περίοδο που διανύει, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της Ίντερ.

Ο Αλέξις Σάντσες μίλησε για την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται, έπειτα και τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της Πάρμα. Ο Χιλιανός τόνισε πως στόχος της Ίντερ αποτελεί το «σκουντέτο» (σ.σ. ειδική ραφή του σήματος για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα), ενώ αναφέρθηκε και για την αλλαγή της ομάδας μετά την απώλεια του Europa League.

«Υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα στον σύλλογο. Από την στιγμή που χάσαμε τον τελικό του Europa League, έχουμε πεισμώσει και έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Θέλουμε να γίνουμε μια ομάδα με χαρακτήρα νικητή. Η Πάρμα μας έβαλε δύσκολα, αλλά εμείς θέλουμε το «Σκουντέτο» και νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο.

Είμαι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία, ο προπονητής με εμπιστεύεται και χαίρομαι για αυτό. Εγώ δίνω το 100% σε κάθε ματς που αγωνίζομαι. Νιώθω σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί. Όσο παίζω, τόσο καλύτερα αισθάνομαι. Αυτό πιστεύω από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Αγαπώ αυτό το άθλημα, αγαπάω το ποδόσφαιρο, όσο το περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερο είναι για μένα. Αισθάνομαι υπέροχα. Όλοι έχουμε κάνει θυσίες για αυτό, βλέπουμε πολλά βίντεο, προπονούμαστε, δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ