«Ανάσα» για Μίλαν, απίστευτο φινάλε στο Φιορεντίνα – Πάρμα! (vids)

«Ανάσα» για Μίλαν, απίστευτο φινάλε στο Φιορεντίνα – Πάρμα! (vids)

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Βερόνα και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ίντερ. Χιτσκοκικό φινάλε στο Φιορεντίνα - Πάρμα (3-3)!

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Βερόνα και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ίντερ. Χιτσκοκικό φινάλε στο Φιορεντίνα – Πάρμα (3-3), νίκη για Κροτόνε με σκορ 4-2 επί της Τορίνο.

Σημαντική νίκη για τους «ροσονέρι», οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο… κυνήγι της Ίντερ. Στο -3 η Μίλαν πλέον (56 βαθμοί, έναντι 59 των «νερατζούρι») αλλά και με ματς περισσότερο. Τα γκολ για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι πέτυχαν οι Κρούνιτς (27′) και Νταλό (50′).

Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Κετσερίνι, Γκούντερ (57’ Ντιμάρκο), Μανιάνι, Φαραόνι, Ταμέζε, Βελόζο (57’ Ίλιτς), Λάζοβιτς, Μπάρακ (54’ Μπέσα), Ζακάνι (54’ Ζακάνι), Λασάνια (74’ Φαβίλι)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Νταλότ, Κεσιέ, Μεϊτέ, Καστιγιέχο (78’), Κρούνιτς, Σαλμάκερς, Λεάο

Στο ματς της Φιορεντίνα με την Πάρμα, τα τελευταία λεπτά τα είχαν… όλα! Οι «βιόλα» προηγήθηκαν με γκολ του Μαρτίνεζ στο 28′, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Κούκα (32′), αλλά η Φιορεντίνα πήγε τελικώς στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ της 2-1 (σκόρερ ο Μιλένκοβιτς στο 42′).

Η Πάρμα όμως έκανε την απόλυτη ανατροπή με τα τέρματα των Κούρτιτς (72′) και Μιχαΐλα (90′) και όλα έδειχναν πως θα φύγει νικήτρια από την έδρα της Φιορεντίνα. Ωστόσο, αρχικά στο 93′ ο Ντ’ Αβέρσα αποβλήθηκε και άφησε την Πάρμα με παίκτη λιγότερο και ένα λεπτό αργότερα ο Ιακοπόνι με αυτογκόλ «έγραψε» το τελικό 3-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ