Ίντερ – Αταλάντα 1-0

Ίντερ – Αταλάντα 1-0

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ίντερ που με σκόρερ τον Σκρίνιαρ επικράτησε 1-0 της Αταλάντα και βρέθηκε ξανά στο +6 από τη Μίλαν. Εβδομη σερί νίκη για τους «νερατζούρι».

Συνεχίζει να καλπάζει προς τον τίτλο η Ίντερ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή της κόντρα στην Αταλάντα αλλά χάρη σε ένα γκολ του Σκρίνιαρ στις αρχές του δεύτερου μέρους πήρε τη νίκη με 1-0 και βρέθηκε πάλι στο +6 από τη δεύτερη Μίλαν. Έβδομο σερί τρίποντο για τους «νερατζούρι», έμεινε πέμπτη ένα βαθμό πίσω από τη Ρόμα η Αταλάντα.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε η Αταλάντα όταν στο 39′ ο Μαλινόβσκι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σαπάτα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Χαντάνοβιτς είπε «όχι» με σπουδαία επέμβαση.

Η Ίντερ μπήκε με διάθεση να ψάξει το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυσκολευόταν να βγάλει φάσεις. Τελικά η λύση ήρθε από στημένη φάση στο 54′. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Έρικσεν η μπάλα έμεινε μέσα στην περιοχή και ο Σκρίνιαρ με σουτ άφησε όρθιο τον Σπορτιέλο για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ αφού στη συνέχεια οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Χακίμι (85’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαζτόνι, Βιδάλ (53’ Έρικσεν), Πέρισιτς (85’ Νταρμιάν), Μπρόζοβιτς (77’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Λαουτάρο Μαρτίνες (77’ Σάντσες), Λουκάκου.

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Ρομέρο, Γκόζενς, Ντζιμσίτι (81’ Παλομίνο), Μέλε, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (81’ Πάσαλιτς), Μαλινόβσκι (46’ Ίλιτσιτς), Πεσίνα (73’ Μίραντσουκ), Σαπάτα (70’ Μουριέλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ