Γκατούζο : «Ελπίζω ο Κουτρόνε να βρει κοπέλα και να κάνει έρωτα μαζί της»!

Γκατούζο : «Ελπίζω ο Κουτρόνε να βρει κοπέλα και να κάνει έρωτα μαζί της»!

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής (18/2) αναμέτρησης με την Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο, ο Τζενάρο Γκατούσο ξάφνιασε όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς ευχήθηκε στον Πάτρικ Κουτρόνε να βρει κοπέλα «για να χαλαρώσει και να κάνει έρωτα μαζί της».

Η Μίλαν φιλοξενεί το βράδυ της Κυριακής (18/2, 21:45) την Σαμπντόρια και στοχεύει φυσικά στη νίκη, η οποία θα την φέρει στους 41 βαθμούς, όσους έχει και η αντίπαλος της (βρίσκεται στην έκτη θέση, την τελευταία που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, στην προκριματική φάση του Europa League).

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο προπονητής των Ροσονέρι, Τζενάρο Γκατούζο, εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον πάγκο της ομάδας για όσο το δυνατόν περισσότερο, παραδέχθηκε πως έχει «κλέψει» ιδέες από τον ομόλογό του στην Σαμπντόρια, Μάρκο Τζιαμπάολο και ευχήθηκε να βρει κοπέλα ο Πάτρικ Κουτρόνε «για να χαλαρώνει και να κάνει έρωτα μαζί της»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκατούζο

– «Χρειαζόμαστε τον ενθουσιασμό των οπαδών μας. Αγωνιστικά, η άμυνα λειτουργεί εξαιρετικά και δεν αναφέρομαι μόνο στα στόπερ. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πρέπει να είναι παράδειγμα για όλη την ομάδα, καθώς πρόκειται για έναν πρωταθλητή που πάντα προπονείται στο μέγιστο, παρακινεί τους πάντες και βάζει πάθος σε ότι και αν κάνει. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του, το θεωρώ προνόμιο».

– «Όλοι ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω να μείνω στη Μίλαν για όσο το δυνατόν περισσότερο, αυτή είναι η βασική μου προτεραιότητα. Είμαι το τελευταίο πρόβλημα για το οποίο πρέπει αυτό το κλαμπ να ανησυχεί. Είμαι ευγνώμων στον Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι και τον Μάρκο Φασόνε για την ευκαιρία αυτή. Οι άνθρωποι μπορούν να με καλέσουν και να μου προτείνουν ό,τι θέλουν, όμως αν υπάρχει η ευκαιρία να μείνω στη Μίλαν, τότε θα μείνω. Ο μόνος λόγος που αποδέχθηκα τη δουλειά αυτή, ήταν γιατί είδα ένα κλαμπ που με ήθελε με κάθε κόστος. Νιώθω την πίεση ακόμα και στην προπόνηση και δίνω τα πάντα σε ό,τι κάνω. Δοκίμασα να ζήσω την εμπειρία διαφορετικά, όμως προτιμώ να υποφέρω».

– «Δεν θα πω ψέματα, έχω κλέψει αρκετές ιδέες από τον Τζιαμπάολο. Ξέρω το πόσο καλός προπονητής είναι και είμαι αρκετά ανήσυχος, γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη. Αν κάνεις ένα λάθος, η Σαμπντόρια δεν θα το αφήσει ανεκμετάλλευτο. Είναι σημαντικό να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας και να γίνουμε πιο συνεπείς. Μερικές φορές είμαστε πολύ προβλέψιμοι, χάνουμε την μπάλα μετά από τρίπλα στην στην άμυνα και δεν αναπτύσσουμε σωστά το παιχνίδι μας».

– «Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε παρά την απουσία του (σ.σ.: ο Φρανκ Κεσιέ είναι τιμωρημένος), όμως όλοι θα πρέπει να δώσουν τουλάχιστον ένα τοις εκατό περισσότερο, γιατί δεν έχουμε άλλον παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Το σημαντικό είναι ότι όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα, είτε παίζουν είτε όχι και βάζουν τη σφραγίδα τους όταν έρχονται από τον πάγκο, όπως έκαναν ο Φάμπιο Μπορίνι και ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ.

– «Είναι νέος (σ.σ.: σε ερώτηση για τον Πάτρικ Κουτρόνε, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός εν τη απουσία του τραυματία Νίκολα Κάλινιτς), ας μην του βάλουμε όλη αυτή την πίεση. Ο Πάτρικ πρέπει να δουλέψει σκληρά στο γήπεδο και να χαλαρώσει εκτός αυτού. Ελπίζω ότι θα μπορέσει να βρει μια όμορφη κοπέλα για να χαλαρώσει και να κάνει έρωτα μαζί της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ