Σπέτσια – Κάλιαρι 2-1

Σπέτσια – Κάλιαρι 2-1

Η Σπέτσια πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Κάλιαρι με 2-1 και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, βυθίζοντας την αντίαπλο της.

Ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» κατάφερε να πάρει η Σπέτσια, καθώς νικώντας την Κάλιαρι (2-1) πραγματοποίησε άλμα σωτηρίας, αφήνοντας στη ζώνη του υποβιβασμού την αντίπαλό της, η οποία βρίσκεται σε κακή κατάσταση, μετρώντας τρία διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο βρέθηκε στην 15η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, ενώ οι «ροσομπλού» έπεσαν στην 18η θέση με 22 βαθμούς.

Το μεταξύ τους παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και αρκετές ευκαιρίες για αμφότερες τις ομάδες. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου έμεινε στο 0-0, η Σπέτσια στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′ άνοιξε το σκορ με τον Πίκολι.

Στο 80′ έκανε το 2-0 με τον Ματζιόρε μετά από ασίστ του Μπαστόνι, όμως η Κάλιαρι μετά από 3 λεπτά μείωσε σε 2-1 με τον Περέιρο, ενώ στο 90+4′ έφτασε και στην ισοφάριση με τον Ζοάο Πέδρο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια τεράστιας σημασίας νίκη.

Σπέτσια: Ζουτ, Φερέρ, Ισμαΐλι, Έρλιτς (82′ Τέρζι), Μαρκίτσα (45′ Μπαστόνι), Πομπέγκα (55′ Λέο Σένα), Ρίκι, Μαγκιόρε (82′ Ακαμπόρα), Γκιασί, Πίκολι (67′ Εντζολά), Φαρίας

Κάλιαρι: Κράνιο, Κλάβαν (81′ Τριπαλντέλι), Γοδίν, Ρουγκάνι, Νάντεθ, Μάριν, Ναϊνγκολάν, Ντάνκαν (81′ Τσέρι), Λυκογιάννης (70′ Περέιρο), Παβολέτι (70′ Σιμεόνε), Ζοάο Πέδρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ