Ρόμα – Νάπολι 0-2

Ρόμα – Νάπολι 0-2

Η Νάπολι με μια πειστική εμφάνιση νίκησε με 2-0 μέσα στη Ρώμη και μπήκε γερά στη «μάχη» της τετράδας στη Serie A.

Σπουδαίο διπλό με 2-0 πέτυχε η Νάπολι στην έδρα της Ρόμα, την άφησε τρεις βαθμούς πίσω και πλησίασε τη Γιουβέντους στους 2 βαθμούς, μπαίνοντας πλέον πολύ γερά στη «μάχη» της τετράδας και του Champions League. Οι παρτενοπέι πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ολίμπικο καθάρισαν τους τζιαλορόσι και τους άφησαν πίσω στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Serie A με σκόρερ και στα δυο γκολ τον Μέρτενς.

Όσον αφορά το ματς στο 23ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Κριστάντε ο Ζιελίνσκι έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά αστόχησε για λίγο, όμως στο 27’ ο Μέρτενς με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Μάλιστα στο 34’ ο Ινσίνιε από αριστερά έβγαλε μαγική σέντρα για τον Πολιτάνο, που πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Μέρτενς με νέα κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 0-2.

Στο 37’ ο Πέδρο έβγαλε για τον Κριστάντε που έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά είδε τον Οσπίνα να σώζει. Στο 46ο λεπτό μετά από σέντρα του Σπινάτσολα ο Πελεγκρίνι πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 58’ ο Ελ Σααραουί έκανε το γύρισμα στον Ντζέκο, εκείνος έστρωσε στον Πέδρο αλλά ο Ισπανός αστόχησε από ιδανικό σημείο. Στο 61ο λεπτό τι σουτ του Πελεγκρίνι τράνταξε το δοκάρι του Οσπίνα, ενώ στο 80’ το πλασέ του Πέρεθ έφυγε μόλις έξω.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Σπινάτσολα, Ντιαβαρά (67’ Βιγιάρ), Πελεγκρίνι (83’ Κούμπουλα), Ελ Σααραουί, Πέδρο (67’ Πέρεθ), Ντζέκο (67’ Μαγιοράλ)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Χισάι, Μακσίμοβιτς (86’ Μακσίμοβιτς), Κουλιμπαλί, Ρουί, Ρουίθ, Ντέμε, Ινσίνιε (87’ Μπακαγιόκο), Ζιελίνσκι (73’ Ελμάς), Πολιτάνο (73’ Λοσάνο), Μέρτενς (66’ Οσιμέν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ