Ερνάντεζ : «Το καλύτερο που κάναμε με τον Χακίμι ήταν που φύγαμε από τη Ρεάλ»

Ερνάντεζ : «Το καλύτερο που κάναμε με τον Χακίμι ήταν που φύγαμε από τη Ρεάλ»

Ο Τέο Ερνάντεζ εξαπέλυσε τα «πυρά» του κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η απόφαση να αποχωρήσει από τους «μερένχες» μαζί με τον Χακίμι ήταν η καλύτερη.

Τα «πυρά» του κατά της Ρεάλ Μαδρίτης εξαπέλυσε ο Τέο Ερνάντεζ, ο οποίος τόνισε ότι η απόφαση να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους μαζί με τον Χακίμι ήταν η καλύτερη.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να βρουν τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν στην ισπανική ομάδα, με αποτέλεσμα να δοθούν δανεικοί για να πάρουν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

Ωστόσο, δεν επέστρεψαν ποτέ στη Μαδρίτη, με τον Γάλλο μπακ να έχει πάρει φανέλα βασικού στη Μίλαν, ενώ το ίδιο και έχει κάνει και Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ. Ο 23χρονος άσος μιλώντας για την Ρεάλ τόνισε πως τόσο η δική του αποχώρηση όσο και του άλλοτε συμπαίκτη του, ήταν η καλύτερη απόφαση για εκείνους.

«Το καλύτερο πράγμα που κάναμε εγώ και ο Χακίμι ήταν που αποχωρήσαμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν ένας ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται τότε δεν μπορεί να εξελιχθεί. Τώρα και οι δύο το κάνουμε αυτό πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέο Ερνάντεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ