Προελαύνει η Ίντερ και αγγίζει τον τίτλο (2-1)

Προελαύνει η Ίντερ και αγγίζει τον τίτλο (2-1)

Η Ίντερ δεν σταματά πουθενά και έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Σασουόλο.

Η Ίντερ συνεχίζει με… σπασμένα φρένα την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας της Σασουόλο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Oι «νερατζούρι» τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στη Σασουόλο, όμως χάρη στα γκολ των Ρομέλου Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνεζ μπόρεσαν να πάρουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του «Σκουντέτο» ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφτασε τους 71 βαθμούς και είναι στο +11 από τη δεύτερη Μίλαν, ενώ απομένουν 9 παιχνίδια, με τον σύλλογο του Μιλάνου να θέλει ακόμα 16 βαθμούς στα επόμενα ματς για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Στο 10ο μόλις λεπτό ο Γιανγκ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Λουκάκου με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-0. Στο 41ο λεπτό ο Ρασπαντόρι πέρασε στον Μπογκά, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Σκρίνιαρ.

Η Ίντερ μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 67ο λεπτό έφυγε στην κόντρα, ο Λουκάκου άνοιξε αριστερά στον Λαουτάρο κι εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0.

Ωστόσο στο 85o λεπτό μετά από λάθος του Χακίμι στα δεξιά ο Τραορέ με απίθανο πλασέ έγραψε το 2-1, ενώ στο 90+2’ ο Λουκάκου κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Μάρλον.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Νταρμιάν, Χακίμι, Μπαρέλα, Έρικσεν (59’, Γκαλιαρντίνι (70’ Βεσίνο), Γιανγκ, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (79’ Σάντσες)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν (75’ Αράσλιν), Κίρικες (90’ Καραμοκό), Μάρλον, Ροζέριο (75’ Κυριακόπουλος), Ομπιάνγκ, Μ.Λόπεθ, Τραορέ, Ντζούριτσιτς, Ρασπαντόρι, Μπογκά (80’ Οντέι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ