Νίκη με ανατροπή για Σαμπντόρια (3-1), αποχαιρετά το Καμπιονάτο η Κροτόνε (1-2)

Νίκη με ανατροπή για Σαμπντόρια (3-1), αποχαιρετά το Καμπιονάτο η Κροτόνε (1-2)

Η Σαμπντόρια μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο μεταμορφώθηκε και πήρε τη νίκη επί της Βερόνα (3-1), ενώ η Κροτόνε υπέστη μια ακόμη ήττα από την Ουντινέζε (1-2) και βλέπει... Serie B.

Έπειτα από δύο αρνητικά αποτελέσματα η Σαμντόρια έβγαλε αντίδραση και παρότι βρέθηκε να χάνει, πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε της Βερόνα (3-1) σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι.

Νωρίτερα, η Κροτόνε υπέστη την 5η διαδοχική της ήττα από την Ουντινέζε (1-2) παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον οι ελπίδες της για παραμονή στο Καμπιονάτο είναι ελάχιστες.

Σαμπντόρια – Βερόνα 3-1

Η Βερόνα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 13′ ο Λάζοβιτς με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν εξελίχθηκνα πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 46′ ο Γιάνκτο έφερε το ματς στα ίσια. Στο 72′ ήρθε η ολική ανατροπή με πέναλτι του Γκαμπιαντίνι, ενώ ύστερα από 10 λεπτά ο Θόρσμπι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Γιοσίντα, Μπερεζίνσκι Οτζέλο, Κόλεϊ, Αντριέν Σίλβα, Θόρσμπι, Βέρε (46’ Κεϊτά), Γιάνκτο (86’ Τονέλι), Ντάμσγκααρντ (46’ Καντρέβα), Λα Γκούμινα(46’ Γκαμπιαντίνι)

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Γκίντερ (77’ Λοβάτο), Φαραόνι, Ντιμάρκο, Νταβίντοβιτς, Μπαράκ (77’ Φαβίλι), Τζακάνι (58’ Μπάσα) Στουράρο (58’ Ταμέζε), Λάζοβιτς, Λαζάνια, Σαλσίδο

Κροτόνε – Ουντινέζε 1-2

Η Ουντινέζε αν και αδιάφορη βαθμολογικά μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές μόλις στο 14΄, ενώ στο 41′ δικαιώθηκε και μετά από τρομερή επέμβαση του Κόρντατζ σε σουτ του Νεστορόβσκι, ο Ντε Πολ πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι παρόλο που δεν είχαν καλή εικόνα έφεραν το ματς στα ίσια στο 67′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμι, όμως δεν κατάφεραν για ακόμη μια φορά να μην ηττηθούν. Στο 74′ ο Ντε Πολ μετά από ένα υπέρχο κατέβασμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Γκόλεμιτς, Πέδρο Περέιρα (46’ Ρόχας), Ντζιντζί, Κουόμο (82’ Ριβιέρ), Σ.Μολίνα, Ρέκα, Ουνάς (77’ Τζανελάτο), Πετριτσιόνε (77’ Τσιγκαρίνι), Σίμι, Μεσίας

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Λάρσεν, Νάουτινκ, Σαμίρ, Μπονιφάτσι, Μολίνα (90+2’ Μπεκιάο), Περέιρα, Ντε Πολ, Γουάλας (70’ Αρσλάν), Οκάκα, Νεστορόβσκι(70’ Φορεστιέρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ