Κόντε : «Αφού κριτικάρουν εμένα και όχι την Ίντερ, δεν με νοιάζει»

Κόντε : «Αφού κριτικάρουν εμένα και όχι την Ίντερ, δεν με νοιάζει»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για την κριτική που δέχεται, παρά το γεγονός πως η Ίντερ «καλπάζει» για τον τίτλο.

Ο Αντόνιο Κόντε απάντησε για την κριτική που δέχεται, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει εφόσον δεν επηρεάζει την Ίντερ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία του συλλόγου του στην Serie A, τονίζοντας πως είναι νωρίς ακόμα για να πανηγυρίζουν οι παίκτες του.

«Δεν είναι εύκολη η σεζόν για μένα. Διαπίστωσα πως όλα έχουν να κάνουν με το πρόσωπο μου, εγώ είμαι το βασικό πρόβλημα. Δεν με νοιάζει αυτό από τη στιγμή που δεν αγγίζουν την Ίντερ. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε υπολογισμούς γιατί από την εμπειρία μου ξέρω πως αυτό δεν θα μας βοηθήσει» σχολίασε ο Ιταλός για τα αρνητικά σχόλια.

Για το αν πρέπει η ομάδα του να πανηγυρίσει πρόωρα τον τίτλο του πρωταθλήματος, ο τεχνικός των «νεραντζούρι» απάντησε πως: Δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να θεωρήσουμε το πρωτάθλημα δεδομένο, επειδή δεν το έχουμε πάρει ακόμα. Ξέρουμε τις θυσίες που έχουμε κάνει για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση αλλά θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν ακόμα μερικά βήματα που πρέπει να γίνουν για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ