Νέο δημοσίευμα για Λουτσέσκου: «Και η Σαμπντόρια στο κόλπο»

Νέο δημοσίευμα για Λουτσέσκου: «Και η Σαμπντόρια στο κόλπο»

Νέο ρουμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται και στο στόχαστρο της Σαμπντόρια.

Νέο δημοσίευμα από τη Ρουμανία βάζει και τη Σαμπντόρια στο κόλπο για την απόκτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «prosport» που αναφέρει ότι ο Ρουμάνος προπονητής βρίσκεται μια… ανάσα από την Πάρμα και αναμένεται να έχει δώσει την απάντηση του στην ιταλική ομάδα μέχρι το απόγευμα, το «gsp.ro» κάνει λόγο για ενδιαφέρον και από την πλευρά της Σαμπντόρια για τον 52χρονο τεχνικό.

Επίσης, αναφέρεται ότι και η ΑΕΚ από την πλευρά της παραμένει πάντα ενεργά στο παιχνίδι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, το «gsp.ro», αναφέρει: «Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει έντονη φημολογία για ιταλικό ενδιαφέρον προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Την προηγούμενη εβδομάδα, αθηναϊκά μέσα έγραψε αρκετές φορές πως ο Λουτσέσκου βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Στην ίδια λίστα υπάρχουν ακόμα ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, ο Ερόλ Μπουλούτ κι ο Κίκε Φλόρες.

Ο Λουτσέσκου έχει άλλες προτεραιότητες. Πηγές από την Ιταλία αναφέρουν πως συζητά με ομάδα της Serie A για να την αναλάβει για τη νέα χρονιά. Η ομάδα που τον θέλει είναι η Σαμπντόρια. Με την Σαμπντόρια θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια συμφωνία σύντομα. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι που την προπονεί τώρα αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και ο Λουτσέσκου είναι ψηλά στη λίστα των διοικούντων.

Πάντως, η ΑΕΚ παραμένει πάντα ενεργά στο παιχνίδι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Παρά την διαφωνία των οπαδών λόγω των όσων έχει πει κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης το εκτιμά πολύ και φαίνεται πως θα επιμείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ