Μίλαν – Τζένοα 2-1

Μίλαν – Τζένοα 2-1

Η Τζένοα έκανε... δύσκολη τη ζωή της Μίλαν, όμως εκείνη ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-1).

Η Μίλαν τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη Τζένοα, με την απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επηρεάζει το παιχνίδι των «ροσονέρι», οι οποίοι όμως τελικά επικράτησαν (2-1) και παρέμειναν στη 2η θέση της βαθμολογίας με 66 βαθμούς.

Για τους «ροσομπλού» αυτή η ήττα δεν θα κοστίσει, καθώς βρίσκονται στην 14η θέση με 32 βαθμούς, δίχως να μπορούν να ελπίζουν, αλλά και να φοβούνται κάτι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πιέζοντας ψηλά και έχοντας τον πρώτο λόγο. Στο 13′ άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τείχος, στρώθηκε στον Ρέμπιτς και ο Κροάτης άσος με ένα ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 37′ με κεφαλιά του Ντέστρο.

Ωστόσο, η τύχη ήταν με το μέρος την ομάδας του Στέφανο Πιόλι και στο 68′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σκαμάκα και κατέληξε στα δίχτυα της δικής του ομάδας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλούλου (62′ Νταλότ), Κζάερ, Τομόρι, Τέο, Κέσιε, Μπενασέρ (74′ Τονάλι), Σαελμαέκερς (63′ Ντίαζ), Τσαλχάνογλου (88′ Κρούνιτς), Ρέμπιτς, Λεάο (62′ Μάντζουκιτς)

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Γκολντανίγκα, Ραντοβάνοβιτς, Μαζιέλο, Γκιλιόνε (46′ Μπιράσκι), Ζάιτς, Μπάντελι, Στρότμαν (83′ Μπρεχάμι), Κασάτα (74′ Πάντεφ), Σμακάκα (74′ Σομουρόντοφ), Ντέστρο (57′ Πιάτσα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ