Καταγγελίες για σαμποτάζ στη Serie A από Ανιέλι και Μαρότα

Καταγγελίες για σαμποτάζ στη Serie A από Ανιέλι και Μαρότα

Ο πρόεδρος της Τορίνο κατηγόρησε ευθέως τους επικεφαλής της Γιουβέντους και της Ίντερ.

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά των επικεφαλής της Γιουβέντους και της Ίντερ, προέβη ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο. Ο Ιταλός παράγοντας κατηγόρησε τον Αντρέα Ανιέλι και Μπέμπε Μαρότα ότι σαμπόταραν τις διαπραγματεύσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A και στέρησαν από τις ομάδες έσοδα 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Ο Κάιρο ισχυρίστηκε ότι οι Ανιέλι και Μαρότα έδρασαν κατ’ αυτό τον τρόπο για να προωθήσουν τη European Super League:

«Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους. Ο Ανιέλι ήταν μέλος της επιτροπής που θα είχε ως ρόλο να βρει χρήματα από την συμφωνία για το τηλεοπτικό και όχι μόνο. Το ποσό θα ήταν στο 1.8 δις ευρώ, χρήματα που θα μοιράζονταν όλες οι ομάδες.

Μάλιστα η Λίγκα είχε ψηφίσει να προχωρήσει η συμφωνία αλλά ξαφνικά είδαμε μία αλλαγή στην στάση του Ανιέλι και των ιδιοκτητών της Ίντερ. τώρα ξέρουμε γιατί. Σε έχει βάλει η Serie A να μιλάς εκ μέρους της για συμφωνίες και παράλληλα διαπραγματεύεσαι να λύσεις τα δικά σου οικονομικά προβλήματα, πληγώνοντας τα σωματεία που σου έδωσαν εξουσία;

Ο Ανιέλι έφυγε από την ECA, περιμένω ο Μαρότα της Ίντερ να κάνει το ίδιο με την Ομοσπονδία. Όπως επίσης και ο Πάολο Σκαρόνι που είναι ο πρόεδρος της Μίλαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ