Πίρλο: «Δεν φοβόμαστε την UEFA – Ο Ανιέλι είναι ήρεμος»

Πίρλο: «Δεν φοβόμαστε την UEFA – Ο Ανιέλι είναι ήρεμος»

Ο Αντρέα Πίρλο δήλωσε πως η Γιουβέντους δεν φοβάται την UEFA, ενώ υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ομάδας του, Ανιέλι, παραμένει αρκετά ήρεμος.

Πως δεν έχει τίποτα να φοβάται η Γιουβέντους, όσον αφορά τις ποινές που σκέφτεται να επιβάλλει η UEFA, υποστήριξε ο προπονητής της, Αντρέα Πίρλο. Παράλληλα, μιλώντας για τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, τόνισε πως ο ισχυρός άνδρας των «μπιανκονιέρι» παραμένει πολύ ψύχραιμος, παρά την συζήτηση που γίνεται γύρω από το πρόσωπο του.

«Δεν φοβόμαστε μήπως μας επιβάλλει ποινές η UEFA, είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας. Έχουμε την πεποίθηση πως θα τελειώσουμε την σεζόν έχοντας πετύχει τα επιτεύγματα μας και θεωρούμε πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα το διαχειριστεί ψύχραιμα» ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Ο Ανιέλι; Εγώ τον είδα πολύ ήρεμο. Είναι λογικό να υπάρχει αρκετή κουβέντα γύρω από το όνομα του. Ξέρει τι πρέπει να κάνει και ξέρει πως να μας μεταφέρει τον ενθουσιασμό του καθημερινά, μέσα στο γήπεδο. Κάποια στιγμή θα αναφερθεί ξανά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ