«Ο Παναθηναϊκός δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Βαγιαννίδη»

«Ο Παναθηναϊκός δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Βαγιαννίδη»

Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει τα δύο σενάρια για το μέλλον του Γιώργου Βαγιαννίδη, το οποίο δεν θα τον βρει στην Ίντερ.

Ένας δανεισμός που δεν προσέφερε το παραμικρό στον Γιώργο Βαγιαννίδη ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο νεαρός δεξιός μπακ ανήκει στην Ίντερ, αλλά είχε παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι του 2020 στη βελγική Σεντ Τρουίντεν.

Ωστόσο, ο Βαγιαννίδης αγωνίστηκε μόλις 2 λεπτά στο Κύπελλο Βελγίου σε ένα παιχνίδια με τη Λόκερεν, ενώ δεν έπαιξε καθόλου στη Jupiler League. Πλέον, ο Βαγιαννίδης επέστρεψε στο Μιλάνο και θα συνεννοηθεί με τους «νερατζούρι» για το μέλλον του.

Η ιταλική ιστοσελίδα «fcinter1908.it» που ασχολείται με θεματολογία της Ίντερ, αναφέρει δύο εκδοχές για τη συνέχεια του Βαγιαννίδη, Η οποία πάντως σίγουρα δεν θα τον αφήσει στο Σαν Σίρο, αλλά περιλαμβάνει νέο δανεισμό.

Το ένα σενάριο αναφέρει ότι ο νέος ατζέντης του Βαγιαννίδη, ο Πορτογάλος Κάρλος Γκονσάλβες, θα φέρει πρόταση από την Πορτογαλία. Στο δεύτερο ενδεχόμενο, ο Βαγιαννίδη θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Ελλάδα, όπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον και θα ήθελε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ