Πήρε θέση ο Λουτσέσκου – Τι είπε για την Πάρμα

Πήρε θέση ο Λουτσέσκου – Τι είπε για την Πάρμα

Ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πάρμα.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα σε Ιταλία και Ρουμανία, τα οποία ανέφεραν ότι η Πάρμα ενδιαφέρεται για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, κάποια από τα ρεπορτάζ τόνιζαν ότι η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (28/4) μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες και τόνισε ότι ουδέποτε μίλησε με κάποιον από την Πάρμα. Παρόλα αυτά επισήμανε ότι ένα από τα όνειρά του είναι να κοουτσάρει μια ομάδα της Serie A, αν και είναι δύσκολο, αφού οι διοικήσεις εμπιστεύονται κυρίως Ιταλούς.

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Πάρμα. Είναι μια φήμη που έχει αναπτυχθεί από τα ΜΜΕ. Είναι αλήθεια, ήμουν στο Μιλάνο την τελευταία εβδομάδα, αλλά όχι για να μιλήσω για δουλειές. Ηρθα να δω έναν φίλο. Μπορεί να με συνδέουν για την Πάρμα, γιατί έχουν δύο ποδοσφαιριστές από τη Ρουμανία. Δεν ξέρω τι να πω. Πάντως, θα ήθελα να κοουτσάρω μια ομάδα στην Ιταλία. Είναι ένα από τα όνειρά μου. Είναι όμως πολύ δύσκολο να συμβεί. Στη Serie A υπάρχει μόνο ένας ξένος προπονητής. Ο Φονσέκα. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και σε Γαλλία και Γερμανία», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ