«Πάτησε» τη Μπενεβέντο η Μίλαν (2-0)

«Πάτησε» τη Μπενεβέντο η Μίλαν (2-0)

Η Μίλαν επικράτησε της Μπενεβέντο με σκορ 2-0 και πλέον περιμένει την Αταλάντα για να δει αν κρατά τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μίλαν χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης επικράτησε της Μπενεβέντο με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A, ανεβαίνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και περιμένοντας τι θα κάνει η Αταλάντα.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι με σκόρερ τους Χακάν Τσαλχάνογλου και Τεό Ερνάντεζ, κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και να πάρει μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχεια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι «ροσονέρι» ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τσαλχάνογλου, κάτι που τους έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα καθώς η Μπενεβέντο έπρεπε να ανοιχτεί από νωρίς για να βρει το γκολ ισοφάρισης.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τη Μίλαν να βρίσκει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα της ώστε να είναι πιο ασφαλής.

Στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 60′, ο Ερνάντεζ μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0, δίνοντας ένα καλό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τους «ροσονέρι» να κάνουν σωστή διαχείριση του αποτελέσματος και να παίρνουν τη νίκη που τους φέρνει προς το παρόν σε δεύτερη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ