Χαμός στο Μιλάνο για το 19ο πρωτάθλημα της Ιντερ (vids)

Χαμός στο Μιλάνο για το 19ο πρωτάθλημα της Ιντερ (vids)

Οι οπαδοί της Ιντερ ξεχύθηκαν στους δρόμους του Μιλάνο και πανηγύρισαν την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος στην ιστορία της αγαπημένης τους ομάδας.

Σε πελάγη ευτυχία πλέουν άπαντες στο στρατόπεδο της Ιντερ, μετά τη μαθηματικά κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, με τους Νερατζούρι να επιστρέφουν στην κορυφή μετά από 11 χρόνια!

Ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του οδήγησαν την Ιντερ στο 19ο «σκουντέτο» στην ιστορία της και έβγαλαν στους δρόμους τους οπαδούς τους.

Οι φίλοι των Νερατζούρι, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ανάμεσα στην Αταλάντα και Σασσουόλο (σ.σ 1-1) και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, ξεχύθηκαν στους δρόμους του Μιλάνο, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ιταλίας και πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Χιλιάδες οπαδοί της Ιντερ κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του Μιλάνο, Ντουόμο και γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και αποθεώνοντας τον Αντόνιο Κόντε και τους ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας.

Μάλιστα, αρκετοί ανέβασαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ