Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο την κράτησε «ζωντανή» στην μάχη για το Champions League (vid)

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο την κράτησε «ζωντανή» στην μάχη για το Champions League (vid)

Η Γιουβέντους πήγε να υποπέσει σε μία ακόμα «γκάφα» εναντίον της Ουντινέζε, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο την «λύτρωσε» στα τελευταία λεπτά.

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους απέφυγε μία νέα απώλεια βαθμών, εναντίον της Ουντινέζε, μένοντας «ζωντανή» στην μάχη που δίνει για είσοδο στο Champions League.

Η «ψυχρολουσία» για την «Μεγάλη Κυρία» ήρθε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μολίνα, ο οποίος έστειλε την μπάλα χαμηλά στην εστία του Σέζνι. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την φιλοξενούμενη να απαντάει με μία καλή ευκαιρία, ωστόσο η προσπάθεια του ΜακΚένι κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

 

Στο δεύτερο μέρος η Ουντινέζε ήταν αυτή που είχε την πρώτη ευκαιρία, με τον Αρσλάν να τα… βάζει με τον εαυτό του για την κακή του ενέργεια που κατέληξε άουτ. Χρειάστηκε να περάσουν 37 λεπτά για να φτάσουν οι «μπιανκονιέρι» στην ισοφάριση, με τον Ντε Πόλ να τους «χαρίζει» ένα πέναλτι, μετά την κατάληξη της μπάλας στο χέρι του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε απέναντι από τον Σαφέτ στα 11 μέτρα και δεν άφησε το «δώρο» να πάει χαμένο, στέλνοντας την… στρογγυλή θεά στα δίχτυα. Η ανατροπή ήρθε τελικά από το κεφάλι του Πορτογάλου, έπειτα από την σέντρα του Ραμπιότ, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Η Γιουβέντους γλύτωσε μία ακόμα απώλεια βαθμών -μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής με την Φιορεντίνα- και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση, ισοβαθμώντας με τις Αταλάντα, Μίλαν. Παράλληλα, στο «κατόπι» της για ένα εισιτήριο στο Champions League, βρίσκονται οι Λάτσιο και Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ