Τζένοα – Σασουόλο 1-2

Τζένοα – Σασουόλο 1-2

Σπουδαίο «διπλό» με σκορ 2-1 στην έδρα της Τζένοα πήρε η Σασουόλο, πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Σασουόλο, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, μετρά 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς , αφού πέρασε και από τη Γένοβα νικώντας 2-1 τη Τζένοα, αποτέλεσμα που της επιτρέπει να ονειρεύεται έξοδο στο Europa Conference League, καθώς πλέον βρίσκεται στην 7η θέση της Serie A με 56 βαθμούς.

Η Σασουόλο ευτύχησε μόλις στο 14′ να ανοίξει το σκορ. Ο Τραορέ βρήκε τον Ρασπαντόρι και εκείνος πλάσαρε για το 0-1, φτάνοντας τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα συνολικά. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ, στο 18′, με τον Μπεράρντι να σουτάρει και τον, εκτός θέσης, Περίν να διώχνει σε κόρνερ. Στο 28′, στη Τζένοα πίστεψαν πως ισοφάρισαν, όταν ο Ζάιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο, έγινε χρήση VAR και διαπιστώθηκε πως είχε προηγηθεί φάουλ, με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει.

Στο 66′ ο Μπεράρντι, μετά από λάθος της Τζένοα, έκανε το 2-0 για τη Σασουόλο και κάπου εδώ όλα έδειχναν πως η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, όμως, ο Ζαπακόστα άγχωσε τους παίκτες της Σασουόλο. Στο 85′ μείωσε σε 1-2 και στο 90′ έπιασε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Γκολντανίγκα, Ζαπάτα, Μασιέλο, Τζιλιόνε (46′ Σομουρόντοφ), Ζάιτς (75′ Πιάτσα), Μπαντέλ, Μπεχράμι (68′ Κασάτα), Ζαπακόστα, Πάντεφ (68′ Ροβέλα), Ντέστρο (68′ Σκαμάτσα)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τολχάν, Κίρικες, Φεράρι, Ροζέριο, Λόπεζ, Λοκατέλι (81′ Μπουράμπια), Μπεράρντι (81′ Καπούτο), Τζούρισιτς (57′ Ντεφρέλ), Τραορέ (71΄Χαρασλίν), Ρασπαντόρι (71′ Ομπιάνγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ