Ο Μπουφόν αναζητά το περιβάλλον που θα του δώσει κίνητρο

Ο Μπουφόν αναζητά το περιβάλλον που θα του δώσει κίνητρο

O Τζίτζι Μπουφόν τόνισε ότι χρειάζεται μερικές μέρες πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

Τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει την καριέρα του περιέγραψε ο Τζίτζι Μπουφόν. Ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν θα ανανεώσει με τη Γιουβέντους αλλά δεν έχει αποφασίσει εάν θα πάρει μεταγραφή ή θα αποσυρθεί.

Αυτό που τόνισε ο Μπουφόν είναι ότι θέλει να υπογράψει σε μία ομάδα που θα του δώσει το κίνητρο να αισθανθεί χρήσιμος και να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Παράλληλα, ο Μπουφόν εξήγησε ότι έχει ανάγκη από μερικές μέρες για να σταθμίσει τα δεδομένα, προτού πάρει την απόφαση του:

«Για το μέλλον μου χρειάζομαι 20 με 25 μέρες για να αποφασίσω. Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά θέλω να διαπιστώσω αν νιώθω ενθουσιασμό, αν έχω κίνητρο και επιθυμία για να δουλέψω σκληρά και να είμαι ο γνωστός Μπουφόν.

Δεν μπορώ να κηρύξω πόλεμο μόνος μου. Πάντα προσπαθούσα να μεταδίδω ενθουσιασμό στους άλλους, τώρα θέλουν κάποιος άλλος να μου τον μεταδώσει και θα το καλωσορίσω αυτό. Αλλιώς, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο με ειρηνικό τρόπο».

Οι ιταλικές ιστοσελίδες επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται μεταξύ των ομάδων που έχουν προσεγγίσει τον Μπουφόν και περιμένουν την επιλογή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ