Γιουβέντους – Ίντερ 3-2 (vids)

Γιουβέντους – Ίντερ 3-2 (vids)

Η Γιουβέντους επικράτησε με 3-2 της Ίντερ στο ντέρμπι της 37ης αγωνιστικής της Serie A, ανέβηκε στην 4η θέση «πιάνοντας» τη Μίλαν στους 75 βαθμούς με παιχνίδι περισσότερο και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 37ης αγωνιστικής της Serie A απέναντι στην Ίντερ, καθώς επικράτησε με 3-2 στο Τορίνο και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Χάρη σε ένα γκολ του Ρονάλντο και δύο του Κουαδράδο, η ομάδα του Πίρλο ανέβηκε στην 4η θέση και έπιασε τη Μίλαν στους 75 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στη σεζόν για τους «νερατζούρι», οι οποίοι έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά και απείλησε στο 12′ με τον Κιέζα να μη βρίσκει στόχο. Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, ο Νταρμιάν ανέτρεψε τον Κιελίνι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει, αλλά ο Πορτογάλος πήρε το ριμπάουντ και έκανε από κοντά το 1-0 στο 24′, σκοράροντας το 777ο γκολ στην καριέρα του.

Η Ίντερ αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα στο 35′. Ο Ντε Λιχτ βρήκε το πόδι του Μαρτίνες στην περιοχή, τον γκρέμισε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Λουκάκου να ευστοχεί για το 1-1.

Ωστόσο, η ομάδα του Πίρλο κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Κουαδράδο να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να κάνει το 2-1.

Η Ίντερ πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τους Μαρτίνες (51′) και Έρικσεν (58′), ενώ η Γιουβέντους έμεινε με 10 παίκτες στο 55′ καθώς αποβλήθηκε ο Μπεντακούρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αναγκάστηκε να μείνει πίσω, προσπαθώντας να διατηρήσει το προβάδισμά της.

Οι «νερατζούρι» συνέχισαν να πιέζουν, απειλώντας με τον Μπαρέλα στο 77′ και έφερε ξανά το ματς στα ίσα στο 85′, με τον Κιελίνι να πετυχαίνει αυτογκόλ για το 2-2.

Ωστόσο, την τελευταία λέξη την είχαν οι «μπιανκονέρι». Ο Κουαδράδο μπήκε στην περιοχή, ο Πέρισιτς τον έριξε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε ξανά το σημείο του πέναλτι, με τον Κουαδράδο να ευστοχεί για το 3-2 στο 88′ και να δίνει τεράστια νίκη στη Γιουβέντους. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε και η Ίντερ το ματς, καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Μπρόζοβιτς.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Σάντρο, Κουαδράδο, Κιέζα (70’ Ντεμιράλ), Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι (57’ ΜακΚένι), Ρονάλντο (70’ Μοράτα)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι (80’ Βεσίνο), Χακίμι, Νταρμιάν (46’ Πέρισιτς), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Έρικσεν (73’ Σένσι), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ