«Κόλλησαν» στο μηδέν Μίλαν και Κάλιαρι (0-0)

«Κόλλησαν» στο μηδέν Μίλαν και Κάλιαρι (0-0)

Μίλαν και Κάλιαρι έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία και το 0-0, με τους «Ροσονέρι» να χάνουν έδαφος όσον αφορά το κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Η Μίλαν έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Κάλιαρι, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A και έχασε την ευκαιρία να να βρεθεί στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με την Αταλάντα, μένοντας τελικά στο -2.

Οι «Ροσονέρι» δημιούργησαν όχι μία, ούτε δύο, αλλά είκοσι τελικές στην εστία των φιλοξενούμενων, ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 62% κατοχής της μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και να πάρουν τη νίκη.

Στο 18ο λεπτό ο Κράνιο απογειώθηκε και απέκρουσε το σουτ του Σαλεμάκερς, ενώ στο 39’ ο Ερναντές προσπαθώντας να προλάβει τον Παβολέτι, παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Στο 54ο λεπτό ο Ντοναρούμα έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Παβολέτι, ενώ στο 65’ ο Ιταλός κίπερ είπε όχι και σε κεφαλιά του Γοδίν.

Στην κόντρα ο Καστιγιέχο αστόχησε από κοντά και στο 72’ το σουτ του Τσαλχάνογλου τράνταξε το δοκάρι του Κράνιο ενώ στο 90+3’ ο Γοδίν έσωσε σχεδόν στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Μάντζουκιτς.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (63’ Νταλότ), Ερναντές, Τόμορι, Κίερ, Μπενασέρ (63’ Μεϊτέ), Κεσί, Τσαλχάνογλου (89’ Μάντζουκιτς), Σαλεμάκερς (46’ Λεάο), Μπραΐμ Ντίαθ (57’ Καστιγιέχο), Ρέμπιτς

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Τσεπιτέλι (87’ Κλάβαν), Καρμπόνι (87’ Ρουγκάνι), Λυκογιάννης, Γοδίν, Μαρίν, Ντεϊόλα (88’ Ασαμόα), Ναϊνγκολάν, Νάντες, Σοάο Πέδρο, Παβολέτι (78’ Τσέρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ