Λάτσιο – Τορίνο 0-0

Λάτσιο – Τορίνο 0-0

Η Τορίνο πήρε ισοπαλία (0-0) στη Ρώμη από τη Λάτσιο και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Υποβιβάστηκε η Μπενεβέντο.

Στη Serie A θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Τορίνο που πήρε χρυσό 0-0 κόντρα στην αδιάφορη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και εξασφάλισε την παραμονή της με την Μπενεβέντο να αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία. Έχασε πέναλτι στο φινάλε ο Ιμόμπιλε για τους γηπεδούχους. Για την ιστορία, η «Γκρανάτα» υποδέχεται την Μπενεβέντο στην τελευταία αγωνιστική με το ματς πλέον να είναι αδιάφορο αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί.

Μοιραίος για τη Λάτσιο ήταν ο Ιμόμπιλε που στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ ενώ στο 83′ αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Ενδιάμεσα είχε και η Τορίνο την ευκαιρία της με τον Σανάμπρια να έχει δοκάρι στο 70′ με τα δοκάρια στο ματς να γίνονται τρία στις καθυστερήσεις. Από κεφαλιά του Λατσάρι η μπάλα σταμάτησε στο σίδερο με τους φιλοξενούμενους να γλιτώνουν για ακόμη μία φορά το γκολ.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακoσα, Μάρουσιτς, Λουίς Φελίπε (68′ Πάτρικ), Ράντου (76′ Παρόλο), Λατσάρι, Άκπα-Άκπρο (76′ Αντρέας Περέιρα), Λούκας Λέιβα (68′ Εσκαλάντε), Λουίς Αλμπέρτο, Φαρές (62′ Λούλιτς), Μουρίκι, Ιμόμπιλε

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Σίγκνο, Ρινκόν (86′ Μπαζέλι), Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Ανσάλντι, Σανάμπρια (86′ Τζάτζα), Μπελότι (90+3′ Βέρντι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ