Πρόεδρος Ίντερ: «Ο Κόντε ήταν ο ιδανικός προπονητής, όμως έπρεπε να αλλάξουμε στρατηγική»

Πρόεδρος Ίντερ: «Ο Κόντε ήταν ο ιδανικός προπονητής, όμως έπρεπε να αλλάξουμε στρατηγική»

Ο πρόεδρος της Ίντερ υποστήριξε πως η φυγή του Κόντε έπρεπε να γίνει, αφού τα οικονομικά προβλήματα δεν επέτρεπαν την παραμονή πρωτοκλασάτων παικτών.

Η λύση της συνεργασίας του Αντόνιο Κόντε με την Ίντερ ήταν σωστή απόφαση, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Στίβεν Ζάνγκ, αφού η στρατηγική μεταγραφών έπρεπε να αλλάξει.

Οι απαιτήσεις του προπονητή για παραμονή πρωτοκλασάτων παικτών έβρισκαν τελείως αντίθετη την διοίκηση της ιταλικής ομάδας, με αποτέλεσμα το τέλος της θητείας του 51χρονου να αποτελεί μονόδρομος.

Ωστόσο, ο νεαρός επιχειρηματίας, τόνισε το πόσο σημαντική ήταν η κοινή πλεύση των «νεραντζούρι» με τον Ιταλό τεχνικό, οδηγώντας τους μάλιστα στο να συνεχίσουν να επενδύουν στο πρόσωπο του παρά τα οικονομικά προβλήματα.

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την Ιντερ, σκεφτήκαμε ότι ο Κόντε ήταν ο ιδανικός προπονητής για το πρότζεκτ. Πριν δύο χρόνια καταφέραμε να συμφωνήσουμε μαζί του. Ήμουν και παραμένω πεπεισμένος ότι είναι ένας νικητής.

Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, επενδύσαμε τόσα πάνω του και στην ομάδα αυτή τη διετία. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι η πανδημία μείωσε τα έσοδά μας, αλλά συνεχίσαμε μαζί του για να νικήσουμε. Η απόφαση ήταν σωστή.

Αλλά η ζημιά που μας έχει κάνει η πανδημία είναι τόσο μεγάλη, που δεν μπορούσαμε παρά να επανεξετάσουμε την κατάσταση και να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το κόστος. Προφανώς, αυτό επηρέασε και τη στρατηγική μεταγραφών μας.», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ